Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

«Καμία συμφωνία για Παπαδόπουλο»

Ο γενικός διευθυντής της Σάλκε, Χορστ Χελντ διέψευσε τα δημοσιεύματα που θέλουν τη γερμανική ομάδα να έχει συμφωνήσει για τη μεταγραφή του Έλληνα αμυντικού στη Λίβερπουλ.
Σάλκε και Λίβερπουλ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ φαίνεται πως έχουν δώσει τα χέρια σε ένα ποσό της τάξεως των 16 εκατομμυρίων ευρώ για τη μεταγραφή του Κυριάκου Παπαδόπουλου στο Άνφιλντ. Μάλιστα όπως ακούγεται το μόνο που απομένει είναι ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στους «Κόκκινους».
Ωστόσο, από τη Σάλκε η μεταγραφή κάθε άλλο παρά τελειωμένη δεν μπορεί να θεωρείται. Με δηλώσεις του ο γενικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου, Χορστ Χελντ, τόνισε πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία και πως η Σάλκε υπολογίζει τον Παπαδόπουλο ενόψει της νέας σεζόν.
«Ό,τι ακούγεται είναι απλά φήμες και τίποτε παραπάνω. Δεν υπάρχει καμία πρόταση για τον Παπαδόπουλο, ούτε από τη Λίβερπουλ, ούτε από κανέναν άλλο σύλλογο. Το αντίθετο μάλιστα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την αποθεραπεία που πραγματοποιεί στον τραυματισμό του στο γόνατο και ελπίζουμε ότι θα είναι γρήγορα διαθέσιμος για τη νέα σεζόν. Τον υπολογίζουμε», ήταν τα λόγια του Χελντ.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: