Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Χακόμπο: «Όταν δεν σκοράρεις»

Χακόμπο: «Όταν δεν σκοράρεις» Στις χαμένες ευκαιρίες που είχε ο ΠΑΟΚ στάθηκε ο Σανθ Χακόμπο σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την Μέταλιστ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.


Ο τερματοφύλακας του «Δικεφάλου του Βορρά» ωστόσο επεσήμανε ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη και πως πρέπει να συνεχίσουν όλοι να δουλεύουν σκληρά για τον επαναληπτικό…

Οι δηλώσεις του Σανθ Χακόμπο μετά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ:

-για το παιχνίδι:
«Σε αυτό το επίπεδο όταν δεν σκοράρεις, αυτό είναι το αποτέλεσμα. Μέχρι το σημείο του πέναλτι ήμασταν καλοί και μπορούσαμε να έχουμε προηγηθεί στο σκορ καθώς χάσαμε καλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν κακοί. Στο δεύτερο γκολ ήταν η άμυνα ψηλά και αναγκάστηκα εγώ να βγω. Για το πέναλτι που δεν έπιασα, κάποιες υπάρχει τύχη, άλλες όχι. Δεν κατάφερα να αποκρούσω».

-για την επόμενη μέρα:
«Μπορεί να χάσαμε αλλά δεν τελειώνει τίποτα εδώ. Από αύριο θα αρχίσουμε την σκληρή δουλειά που κάνουμε για να προετοιμαστούμε για τον επαναληπτικό. Γνωρίζουμε πως είναι δύσκολο, ωστόσο δεν πρέπει να τα παρατήσουμε. Πρέπει να πάμε και να παλέψουμε».

-για την απουσία του κόσμου:
«Μας έλειψε πολύ. Όταν είναι στο γήπεδο μάς δίνει σημαντική βοήθεια. Έχοντας τον κόσμο στο πλευρό μας σίγουρα νιώθουμε πιο δυνατοί και σίγουρα θα ήμασταν πιο δυνατοί αν ήταν στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: