Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Μακριά απο τα αποδυτήρια ο Γκουαρντιόλα!

Ο Πεπ  Γκουαρντιόλα ανακοινώνει πως θα εισάγει μία καινοτομία στο ξεκίνημα της καριέρας του στο τιμόνι της Μπάγερν και αυτό ειναι το να μην μπαίνει συχνά στα αποδυτήρια μαζί με τους παίκτες.
Ο Γκουαρδιόλα αναμφίβολα είναι ο τύπος που πρωτοπορεί. Μποέμ στην προσωπική ζωή του και με μπόλικες ιδιαιτερότητες ως προπονητής. «Στα αποδυτήρια οι ποδοσφαιριστές θέλουν να κάνουν τα δικά τους. Να κάνουν αστεία, να μιλούν για τα πάντα και όλα αυτά χωρίς το φόβο ότι τους ακούει ο προπονητής. Τα αποδυτήρια είναι ένας χώρος όπου μπορούν ακόμα και να μιλούν άσχημα για μένα», ήταν η ατάκα με την οποία αιτιολόγησε το ότι θα έχει δικό του ξεχωριστό χώρο από τους ποδοσφαιριστές.
Πρόκειται για κάτι διαφορετικό που κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά εάν είναι καλό ή όχι. Σίγουρα ξενίζει το θέμα και ειδικά στη Μπάγερν, όπου ο Γιουπ Χάινκες είχε ξεκόψει το να έχει δικό του χώρο εκτός αποδυτηρίων και ήταν αμείλικτος πειθαρχικά. Εάν πάντως το είχε εφαρμόσει και όταν βρισκόταν στη Μπαρτσελόνα, οι Ετό και Ιμπραΐμοβιτς θα το είχαν εκτιμήσει ιδιαιτέρως και ειδικά την ευχέρεια του να μιλούν άσχημα για τον προπονητή.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: