Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

«Δίνει 2,6 εκατ. το χρόνο σε Σπανούλη η Μπαρτσελόνα»

Βελτιωμένη προσφορά που αγγίζει τα 2,6 εκατ. ευρώ το χρόνο «καθαρά» έκανε η Μπαρτσελόνα στον Βασίλη Σπανούλη, σύμφωνα με την El Mundo Deportivo.

«Δίνει 2,6 εκατ. το χρόνο σε Σπανούλη η Μπαρτσελόνα»
Δυνατά στο «κόλπο» για την απόκτηση του Βασίλη Σπανούλη μπαίνει η Μπαρτσελόνα. Τουλάχιστον αυτό ισχύει αν έχει βάση σημερινό δημοσίευμα της El Mundo Deportivo, που αναφέρει πως ο καταλανικός σύλλογος έκανε πρόταση στον Λαρισαίο γκαρντ με ετήσιες αποδοχές που φτάνουν τα 2,6 εκατ. ευρώ!

Το συμβόλαιο του 31χρονου άσου με τον Ολυμπιακό προέβλεπε 2,4 εκατ. ευρώ το χρόνο και βάσει εκτιμήσεων (στηριζόμενων και σε όσα ανέφεραν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ πως «... θα καταλάβει τα οικονομικά δεδομένα της Ελλάδας») δεν αναμένεται να ξεπεράσει τα επίπεδα αυτά.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας φέρεται να έχει κάνει την καλύτερη προσφορά στον Σπανούλη, με 10 εκατ. ευρώ για τριετές συμβόλαιο, ενώ η Γαλατάσαραϊ λέγεται πως φτάνει τα 2,2 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Πέραν των καλών χρημάτων που προσφέρει στον Σπανούλη η Μπαρτσελόνα, ελπίζει να τον πείσει βάσει του αθλητικού της πρότζεκτ, των υψηλών βλέψεων της ομάδας, αλλά και της ζωής σε μία πόλη όπως η Βαρκελώνη που είναι ιδανική για μία πενταμελή οικογένεια, σαν αυτή του διεθνούς άσου.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: