Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Πετράκης: «Να εδραιωθούμε στην Σούπερ Λίγκα»

Την προετοιμασία για την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα πραγματοποίησε ο Εργοτέλης.

Πετράκης: «Να εδραιωθούμε στην Σούπερ Λίγκα»
Χωρίς μεγάλα λόγια και με μοναδικό στόχο να κατοχυρώσει την κατηγορία όσο πιο γρήγορα γίνεται ξεκίνησε η προετοιμασία του Εργοτέλη.

Οι Κρητικοί επιστρέφουν στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκας, ύστερα από απουσία ενός χρόνου, με τον τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Πετράκη, να δηλώνει πως σκοπός του είναι να βάλει τις βάσεις, ώστε η ομάδα του να παίξει καλό ποδόσφαιρο.

Όσον αφορά στις μεταγραφές δήλωσε ευχαριστημένος στο σημείο που βρίσκονται, επισημαίνοντας πως κάθε κίνησή τους θα πρέπει να είναι μελετημένη.

Στην πρώτη προπόνηση του Εργοτέλη, το «παρών» έδωσαν συνολικά 21 ποδοσφαιριστές: Αθανασίου, Καβουσάκης, Γιοβάνοβιτς, Δωματάς, Χρυσοφάκης, Σαρρής, Αναστασάκος, Λεονάρντο, Ρέντζας, Ευαγγέλου, Πίτσος, Λουμπάκης, Κοζορώνης, Πρωτογεράκης, Μπουρσέλης, Άλα, Δερμιτζάκης, Κασαπάκης, Παντελάκης, Πουλάκης και Πήλιος. Ενώ απουσίαζαν οι Ρομάνο, Μπρούνο, Χαλκιαδάκης, οι οποίοι αναμένονται στην Κρήτη την Παρασκευή (5/7).

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Εργοτέλη στην πρώτη προπόνηση της ομάδας:

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Εργοτέλη:
«Είναι πολύ σημαντική στιγμή και για τον Εργοτέλη που μετά από έναν χρόνο επιστρέφει και πάλι στη μεγάλη κατηγορία, όπως είναι και για εμένα μεγάλη στιγμή και πολύ τιμητική που είμαι εδώ να υπηρετήσω το σωματείο στο οποίο ουσιαστικά ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο, από το πόστο του προπονητή στη Super League, κάτι που δεν μπορούσα με τίποτα να το φανταστώ όταν ήμουν και πάλι στον Εργοτέλη πριν 30 χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που είμαι και πάλι εδώ».

Για τις μετεγγραφές που είναι ακόμα σε εκκρεμότητα:

«Ό,τι κάνουμε γίνεται βάσει ενός σχεδίου και πλάνου που έχουμε. Μέχρι εδώ που έχουμε προχωρήσει, είμαστε ευχαριστημένοι. Πρέπει να κάνουμε συγκεκριμένα και μελετημένα πράγματα και πιστεύω ότι βήμα -βήμα θα κλείσουμε όλα τα θέματα που έχουμε σε εκκρεμότητα».

Για τους στόχους που θα έχει ο Εργοτέλης φέτος:
«Η ομάδα πρέπει να εδραιωθεί και να κατοχυρώσει την κατηγορία. Αυτός είναι ο στόχος. Να παραμείνουμε στην κατηγορία όσο πιο γρήγορα γίνεται, να βάλουμε τις βάσεις να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, που είναι και αυτό που θέλω εγώ από την ομάδα».

Την επιθυμία να βοηθήσει με τον δικό του τρόπο τον Εργοτέλη εξέφρασε ο Αναστασάκος, τονίζοντας πως η παρουσία του Γιάννη Πετράκη στον πάγκο της ομάδας έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αναστασάκος:

«Θέλω να ευχηθώ σε όλη την οικογένεια του Εργοτέλη να έχουμε μια καλή χρονιά, έτσι όπως την ονειρεύονται όλοι όσοι κοντά στην ομάδα. Ο Εργοτέλης είναι μια νοικοκυρεμένη ομάδα που τη συμπαθεί όλος ο κόσμος. Από ότι βλέπω όλοι όσοι είναι κοντά στην ομάδα αγαπούν αυτό που κάνουν και θέλουν το καλύτερο για αυτή τη νέα αρχή που κάνει. Εύχομαι να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους που έχει».

Για τους λόγους που τον έκαναν να επιλέξει τον Εργοτέλη:
«Είναι πολλοί οι λόγοι που επέλεξα να συνεχίσω την καριέρα μου στον Εργοτέλη και μέσα σε αυτούς είναι και ο προπονητής της ομάδας ο κ. Πετράκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: