Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Άρχισαν τα ζόρια στον Άρη!

Διπλές προπονήσεις στο Ν. Ρύσιο περιλαμβάνει το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Γιάννη Χατζηνικολάου στον Άρη.

Άρχισαν τα ζόρια στον Άρη
Διπλές προπονήσεις περιμένουν τους παίκτες του Άρη, με τον Γιάννη Χατζηνικολάου να τους βάζει στο… κλίμα εν όψει του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Η αποστολή των «κίτρινων» θ’ αναχωρήσει την Κυριακή για το Πράβετς στη Βουλγαρία.

Εκεί θα βρίσκεται και ο Μιχάλης Μανιάς, ο οποίος έφτασε στη Θεσσαλονίκη για να τελειώσει και τυπικά η μεταγραφή του στους «κίτρινους».

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ:

«Διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα) στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου περιλαμβάνει και το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ, με τους ρυθμούς της προετοιμασίας να ανεβαίνουν καθημερινά.

Το ίδιο πρόγραμμα, δηλαδή προπονήσεις πρωί-απόγευμα στο Ν. Ρύσιο, θα συνεχιστεί μέχρι την Παρασκευή (05/07). Το Σάββατο υπάρχει προγραμματισμένο ρεπό, ενώ το πρωί της Κυριακής (07/07) η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει για το Πράβετς της Βουλγαρίας, όπου μέχρι τις 17 του μήνα θα διεξαχθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Από εκεί και μετά, η κατάσταση του Στέλιου Τσουκάνη (ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα) παρουσιάζει αισθητή βελτίωση. Ο 23χρονος ακραίος μεσοαμυντικός μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να έχει ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα της προετοιμασίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: