Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Μουσείο για το ελληνικό ποδόσφαιρο από την ΕΠΟ!!

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η Sportday η ΕΠΟ έχει αρχίσει τις ενέργειες για την δημιουργία ενός μουσείου του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μουσείο για το ελληνικό ποδόσφαιρο από την ΕΠΟ!
Όπως αποκαλύπτει σήμερα η Sportday η ΕΠΟ έχει αρχίσει τις ενέργειες για την δημιουργία ενός μουσείου του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αυτό θα έχει πλήθος ιστορικών εκθεμάτων όχι μόνο της Εθνικής μας ομάδας, αλλά κι από το συλλογικό επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου, από καταβολής ελληνικού ποδοσφαίρου μέχρι και σήμερα.

Πρόκειται για μια σκέψη που είχε διατυπωθεί προεκλογικά από την παράταξη του Γιώργου Σαρρή, αλλά μέχρι στιγμής δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας κάποια εξέλιξη.

Για την δημιουργία του μουσείου αυτού θα χρησιμοποιηθεί ένας κτίριο των Special Olympics, το οποίο βρίσκεται μέσα στο πάρκο Γουδί, δηλαδή στην ευρύτερη εγκατάσταση που στεγάζει την ΕΠΟ.

Λέγεται ότι το αντίτιμο της ενοικίασης είναι πολύ προσιτό αναλογικά με τα τετραγωνικά μέτρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το μουσείο θα φτιαχτεί στα πρότυπα του αντίστοιχου της ισπανικής ομοσπονδίας.

Κι όμως υπάρχει και συνέχεια…

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ίδιο κτίριο θα υπάρχει η δυνατότητα να στεγαστεί και η Σούπερ Λίγκα!

Είχε γίνει μια πρώτη συζήτηση μεταξύ Ομοσπονδίας και διοργανώτριας αρχής για το ενδεχόμενο να μετακομίσει στου Γουδί η Λίγκα και να είναι πλέον συγκοινωνούντα δοχεία και χωροταξικά.

Πρόκειται για μια διώροφη εγκατάσταση με μεγάλο εμβαδό. Στο ισόγειο θα στεγαστεί το μουσείο και στον πρώτο όροφο σχεδιάζεται να φιλοξενηθεί η Σούπερ Λίγκα, όταν αυτή αποφασίσει να μετακινηθεί.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: