Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Μένουν οι υπογραφές για Μαυρία!!

Ο Παναθηναϊκός αποδέχθηκε την προσφορά των 4εκ. της Σάντερλαντ για τον Χάρη Μαυρία και απομένουν λεπτομέρειες. Πως έγινε το super deal για το «τριφύλλι».
Ο Χάρης Μαυρίας, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σάντερλαντ, δίνοντας παράλληλα στον Παναθηναϊκό ένα ανεπανάληπτο... δώρο, μια οικονομική ανάσα 4 εκατομμυρίων ευρώ! Σαν να έμπαινε δηλαδή το «τριφύλλι» στους ομίλους του Europa League ενώ πάντα υπάρχει η δυνατότητα και η απαίτηση να επενδυθούν χρήματα από αυτά στην ενίσχυση της ομάδας. Αυτή τη στιγμή υπάρχει προφορική συμφωνία των δύο ομάδων στην πρόταση που έκανε η Σάντερλαντ στον Παναθηναϊκό. Απομένoυν οι υπογραφές για να τελειώσει και τυπικά το θέμα.
Το θέμα ξεκίνησε πριν δεκαπέντε μέρες στην Ελλάδα, όταν οι Άγγλοι μέσω του τεχνικού τους διευθυντή κατέθεσαν πρόταση δύο εκατομμυρίων ευρώ (συν ένα) η οποία και απορρίφθηκε από τον Παναθηναϊκό.  Επανήλθαν ανεβαίνοντας στα τρία (συν ένα) ποσό που με βάση τις δεδομένες οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν ικανοποιεί τον Παναθηναϊκό. Η συμφωνία φιξαρίστηκε στο πρόσφατο ταξίδι του Νίκου Νταμπίζα στο εξωτερικό καθώς εκτός από το Αμβούργο πέρασε και από την Αγγλία.
Όπως είναι λογικό, ο Μαυρίας είναι χαρούμενος από την εξέλιξη αυτή, μιας και θα του δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστεί στο πιο απαιτητικό και δύσκολο πρωτάθλημα του κόσμου.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: