Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Οριστικά «τέλος» ο Μαυροκεφαλίδης!!

«Ναυάγησε» οριστικά η μεταγραφή του Λουκά Μαυροκεφαλίδη στον Ολυμπιακό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο παίκτης έχει αποφασίσει να πει «ναι» στη πρόταση της Φενέρμπαχτσε.

Οριστικά «τέλος» ο Μαυροκεφαλίδης
Όπως ήταν γνωστό εδώ και μέρες, ο πρώην παίκτης των «ερυθρόλευκων» δεν ήταν ικανοποιημένος από τη πρόταση 1 εκατ. ευρώ για διετές συμβόλαιο από την ΚΑΕ και έψαχνε κάτι καλύτερο. Αυτό ήρθε, αφού ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς τον έχει στη λίστα για τη νέα Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ που θέλει να δημιουργήσει. Η πρόταση των Τούρκων είναι περίπου 300 χιλιάδες ευρώ υψηλότερη από αυτή των πρωταθλητών Ευρώπης για κάθε χρόνο συμβολαίου και πλέον ο διεθνής φόργουορντ, πήρε τη μεγάλη απόφαση.

Αυτό εκμυστηρεύτηκε σήμερα σε ακαδημία μπάσκετ στην οποία έδωσε το παρών στη Κρήτη, κάτι που σημαίνει πως ακόμα και οι ελάχιστες ελπίδες που είχε ο Ολυμπιακός για τον παίκτη εξανεμίστηκαν. Η διοίκηση της ελληνικής ομάδας δεν έχει πρόθεση να ανεβάσει την προσφορά της, οπότε ο Μαυροκεφαλίδης τις επόμενες ημέρες θα μεταβεί στην Τουρκία για να υπογράψει. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: