Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

«Ξενιτεύεται» ο Παπαζαχαρίας

Κοντά στη μετακίνηση του σε ομάδα του εξωτερικού που έχει εδώ και καιρό στρέψει το ενδιαφέρον της σε αμυντικούς του ελληνικού πρωταθλήματος, είναι ο περσινός αρχηγός της ομάδας του Άρη, Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, που δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «κίτρινους» και είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του.

Σύμφωνα με τα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η ομάδα που θέλει τον Παπαζαχαρία, είναι η Χάποελ Τελ Αβίβ. Η ομάδα του Ισραήλ, το προηγούμενο χρονικό «ψάχτηκε» για την απόκτηση των Φυτανίδη και Σανκαρέ, όμως εισέπραξε ισάριθμες, αρνητικές απαντήσεις. Κατά τα φαινόμενα μάλιστα, στον έμπειρο κεντρικό αμυντικό προσφέρεται συμβόλαιο της τάξεως των 250 χιλιάδων ευρώ και όπως είναι λογικό ο Παπαζαχαρίας, σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να «ξενιτευτεί» για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Κάτι ανάλογο ισχύει βέβαια ως είναι γνωστό και με τον Μανώλη Παπαστεριανό, που έχει στα χέρια του εξαιρετικές (οικονομικά) προτάσεις από μια ομάδα της Τουρκίας και μία της Βουλγαρίας, όμως είναι σε αναμονή πρότασης από ομάδα που αγωνίζεται στη Serie A και του έχει γνωστοποιήσει εδώ και ημέρες το ενδιαφέρον της, δίχως όμως να προχωρήσει σε επίσημη πρόταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: