Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Στέφενς: «Χαρούμενος με τους παίκτες που έχω»

Την εμπιστοσύνη του στο υπάρχον ρόστερ του ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Χουμπ Στέφενς μιλώντας κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Αυστρία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Στέφενς: «Χαρούμενος με τους παίκτες που έχω»
Ο Ολλανδός τεχνικός υπογράμμισε ότι είναι χαρούμενος με τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι αναμένονται κι άλλες μεταγραφές, και ξεκαθάρισε πως πολύ σημαντικό είναι να ενσωματωθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα οι διεθνείς.

-Για τα συμπεράσματα από το ξεκίνημα της προετοιμασίας και τη συνέχεια στην Αυστρία:
«Ήταν ένα διάστημα πολύ δύσκολο για τους παίκτες μας. Περιμένουμε τους διεθνείς που είχαν άδεια, να δούμε σε τι επίπεδο είναι και αν είναι δυνατόν μέσα σε μία βδομάδα να το φτάσουμε στο επίπεδο των υπόλοιπων. Είναι σημαντικό το στάδιο της προετοιμασίας, και πρέπει αν γίνεται να το ευχαριστηθούμε κιόλας. Όσο ήμουν σε ομάδες της Γερμανίας και της Ολλανδίας το επισκεπτόμασταν για 7-8 μέρες. Τώρα διαφορετικά και για μένα. Πρέπει να πάμε εκεί, να δουλέψουμε σκληρά και να χτίσουμε μια καλή ομάδα».

-Για το αν είναι ικανοποιημένος από όσα έχει δει ως τώρα:
«Ναι αλλά πρέπει να κάνουμε και τα επόμενα βήματα. Για αυτό επισκεπτόμαστε το προπονητικό κέντρο. Το πολύ σημαντικό είναι οι παίκτες από τις εθνικές και πόσο γρήγορα θα ενσωματωθούν. Πιστεύω θα προχωρήσουμε σε πολλά».

-Για το πόσο σημαντικές είναι οι μεταγραφές και τι περιμένει:
«Προτεραιότητα μου είναι να φτιάξουμε μια καλή ομάδα, με τους παίκτες που ήδη μας ανήκουν. Είσαι χαρούμενος όταν προστίθεται ποιότητα στη ομάδα σου αλλά μπορούμε να κάνουμε πολλά και τους υπάρχοντες παίκτες».

-Για τον αριθμό των μεταγραφών που χρειάζεται:
«Δεν ξέρω. Ξέρω ότι έχουμε 24 παίκτες συν 4 τερματοφύλακες και νομίζω ότι είναι αρκετοί γιατί μπορούν να παίξουν μόνο 11»

-Για το πρώτο επίσημο παιχνίδι και το πόση σημασία έχει για τη συνέχεια:
«Όταν κάνεις προετοιμασία βάζεις βάσεις για μια χρονιά και πολλές διοργανώσεις αλλά το πρώτο παιχνίδι είναι πάντα το πιο σημαντικό»

-Για το αν σκέφτεται να φέρει παίκτες στον ΠΑΟΚ που έχει δουλέψει μαζί τους στο παρελθόν:
«Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες που έχω. Το ρόστερ με 28 παίκτες είναι αρκετά μεγάλο. Θα προσπαθήσουμε να τους φέρουμε το συντομότερο δυνατό σε υψηλό επίπεδο».

-Για το στόχο του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας:
«Πρώτος στόχος είναι θέλουμε να φέρουμε τους διεθνείς στο επίπεδο των άλλων παικτών. Η φυσική κατάσταση, την τεχνική, την τακτική ακόμα και το χτίσιμο των σχέσεων της ομάδας είναι πολύ σημαντικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: