Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Εμπόδιο το οικονομικό για Σουμπίνιο

Ένα από τα ονόματα, τα οποία έχουν ερευνήσει τις προηγούμενες ημέρες, οι άνθρωποι του Άρη και μάλιστα η γνωστοποίηση του προκάλεσε σχετικό… ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών είναι αυτό του Σουμπίνιο.

Οι «κίτρινοι» είναι γνωστό πως αναζητούν έναν ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στη θέση του επιτελικού μέσου και θα είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά, τροφοδοτώντας τους επιθετικούς, αλλά και απειλώντας την αντίπαλη εστία. Τα χαρακτηριστικά αυτά, ασφαλώς και τα… βρίσκει κανείς στο πρόσωπο του Βραζιλιάνου επιθετικού όμως τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής, μόνο εύκολη δεν την καθιστούν για τον Άρη. Οι «κίτρινοι» σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να προσφέρουν συμβόλαιο που θα ξεπερνά τις 150 χιλιάδες ευρώ για τη νέα χρονιά, καθώς δεν θέλουν να διαταράξουν τις ισορροπίες που επιχειρούν να δημιουργήσουν στο ρόστερ τους.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα, ο Άρης θα μπορούσε να αποκτήσει τον Σουμπίνιο, μόνο αν ο Ολυμπιακός αποφασίσει να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού. Σε διαφορετική περίπτωση, οι «κίτρινοι» δεν μπορούν σε καμία περίπτωση, να «ισοφαρίσουν» προσφορές ομάδων του εξωτερικού που προσφέρουν στον Βραζιλιάνο μέχρι και 250 χιλιάδες ευρώ.metrosport gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: