Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Για την υπέρβαση με Γκαργκάνο!!

Η Sportday αποκαλύπτει την υπέρβαση που πάει να κάνει ο Ολυμπιακός με την απόκτηση του Βάλτερ Γκαργκάνο. Ο Γιώργος Μαζιάς γράφει για αυτή αλλά και για την τακτική μεταγραφών από το... πάνω ράφι.

Για την υπέρβαση με Γκαργκάνο!
Αν γίνει, τότε θα μιλάμε για μεταγραφή που θα αλλάξει τα πάντα. Οπως σημειώνει και στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η SportDay, ο Ολυμπιακός επιχειρεί μεταγραφή από το πάνω ράφι.

Πως όχι, όταν για τη θέση του αμυντικού μέσου πρώτος του στόχος, αυτή τη στιγμή, είναι ο Βάλτερ Γκαργκάνο.

Θα μιλάμε για το «μπαμ» του καλοκαιριού, για μία μεταγραφή που θα δυσκολεύεται κανείς να πιστέψει ότι μπορεί να κάνει μία ελληνική ομάδα.

Διότι όταν πρόκειται για τον Ουρουγουανό διεθνή αμυντικό μέσο που έχει χρόνια καριέρας στο καμπιονάτο με Νάπολι και (φέτος) με την Ιντερ τότε γίνεται αντιληπτό πως με έναν τέτοιο παίκτη η ομάδα του Πειραιά αλλάζει επίπεδο.

Δεν πρόκειται για μια ευκολη περίπτωση. Κάθε άλλο. Δεν είναι τυχαίος ο Γκαργκάνο. Είναι φυσιολογικό να τον θέλει όλη η Ιταλία, αλλά και πολλές σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες.

Στα 29 του είναι βασικός στην εθνική Ουρουγουάης και αναντικατάστατος σε ομάδες όπως η Νάπολι και η Ιντερ στο πάντα δύσκολο καμπιονατο.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή.

Το δεδομένο είναι πως ο Ολυμπιακός κινείται με πλάνο ώστε να γίνει καλύτερος από πέρυσι και να προσπαθήσει και τη διάκριση και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ηδη έχουν αποκτηθεί ο Βαϊς και ο Ντομίνγκες. Ετοιμος να έρθει είναι και ο Αμαλφιτανό.

Το οπλοστάσιο γεμίζει με παίκτες πρώτης γραμμής που γεμίζουν ποιότητα τους πρωταθλητές.

Παράλληλα δείχνουν στον κόσμο πως δεν κινούνται στην τύχη. Γνωρίζουν τις αδυναμίες τους και κάνουν κινήσεις ώστε να ανέβουν επίπεδο.

Δεν είναι εύκολη υπόθεση να έρθουν τέτοιοι παίκτες στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η χώρα μας δεν είναι πια ελκυστικός προορισμός για τους ξένους. Η προσπάθεια όμως γίνεται.

Ακόμη είμαστε στη μέση της υλοποίησης του μεταγραφικού πλάνου για τους πρωταθλητές.

Οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ θα συνεχισθούν με στόχο το καλύτερο όπως άλλωστε έχει υποσχεθεί και η διοίκηση του πειραϊκού συλλόγου στους φιλάθλους της.

Το τι θα γίνει στο φινάλε και τι μπάλα θα παίξει ο νέος Ολυμπιακός δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Κανείς δεν μπορεί. Ούτε για τον Ολυμπιακό ούτε για καμία ομάδα.

Το σίγουρο είναι ότι ο Μίτσελ θα έχει στα χέρια του ότι καλύτερο είναι εφικτό για τα τωρινά ελληνικά δεδομένα σε σχέση με τον υπόλοιπο ποδοσφαιρικό κόσμο...Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: