Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

“Δεν θα πάει ποτέ στον ΠΑΟΚ ο Τζιμπούρ”

Διαψεύδει τα περί ΠΑΟΚ ο μάνατζερ του Ραφίκ Τζιμπούρ σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε στην ηλεκτρονική εφημερίδα gazzetta.gr. Χαρακτηριστικά ο Καρίμ Ακλίλ τόνισε πως πρόκειται για βλακείες και δεν καταλαβαίνει απο πού βγαίνουν.
Διαβάστε τι είπε:
«Είναι όλα βλακείες για Τζιμπούρ και ΠΑΟΚ. Δεν μπορώ να καταλάβω από που βγαίνουν. Δεν πρέπει να δέχεστε και ακούτε όλα όσα γράφει ο Τύπος. Είναι ψέμα και βλακεία όλο αυτό που έχει βγει προς τα έξω. Ο Ραφίκ δεν θα πάει ποτέ στον ΠΑΟΚ. Είναι κάτι απίθανο. Εάν ο παίκτης φύγει από τον Ολυμπιακό θα είναι μόνο για το εξωτερικό. Εφόσον αποχωρήσει θα είναι μόνο για την Ευρώπη. Θα αφήσει τελείως την Ελλάδα. Είμαι ο επίσημος ατζέντης του Ραφίκ και του Τζαμέλ και ξέρω καλά το τι σας λέω», σχολίασε ο Καρίμ Ακλίλ.
«Το γεγονός πως έχω συνεργασία με τον ΠΑΟΚ λόγω του Καμαρά δεν έχει καμία σχέση με τον Ραφίκ Τζιμπούρ και τα όσα μπορεί να ακούγονται και να λέγονται. Ο παίκτης είναι σε διακοπές και όταν θα γυρίσει θα ενσωματωθεί στην ομάδα του Ολυμπιακού. Ο Ραφίκ θα μιλήσει σύντομα με την διοίκηση και τον πρόεδρο, όμως δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την συνεργασία μας και το συμβόλαιό μας με την ομάδα. Είναι όλα εξαιρετικά. Οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές και αυτό δεν αλλάζει», συνέχισε ο γνωστός ατζέντης. Σε ερώτηση αναφορικά με το ενδιαφέρον συλλόγων από την Ρωσία και την Τουρκία παραδέχθηκε πως υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό αλλά όχι επίσημες κρούσεις.
«Φυσικά και έχουμε ενδιαφέρον και τηλέφωνα από ομάδες. Ο Ραφίκ έβαλε πολλά γκολ πέρυσι και έκανε γενικά πολύ καλή χρονιά. Επίσημη πρόταση δεν έχουμε όμως. Ο Τζιμπούρ θα επιστρέψει κανονικά στον Ολυμπιακό και μετά εάν και εφόσον έρθει κρούση για εκείνον θα δούμε», τόνισε. Αναφορικά με τον Τζαμέλ Αμπντούν υπογράμμισε: «Και για τον Τζαμέλ δεν έχουμε κάτι επίσημο. Ο Αμπντούν βγήκε καλύτερος παίκτης και είναι λογικό να τον κοιτάζουν πολλές ομάδες από το εξωτερικό. Αυτό δεν σημαίνει πως θα φύγει από τον Ολυμπιακό. Κάνει και εκείνος τις διακοπές του και θα γυρίσει στην Ελλάδα για την έναρξη της προετοιμασίας. Γενικά με τους δύο ποδοσφαιριστές όλα είναι πολύ καλά με την ομάδα».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: