Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Κράτησε Σκορδίλη ο Παναθηναϊκός!

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα είναι και την επόμενη σεζόν ο Γάιος Σκορδίλης, όπως ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ. Ρόλο συμπληρωματικού σέντερ, όπως και φέτος θα έχει ο 25χρονος άσος.

Κράτησε Σκορδίλη ο Παναθηναϊκός
Στο δυναμικό του Παναθηναϊκού θα παραμείνει ο Γάιος Σκορδίλης. Το συμβόλαιο του 25χρονου σέντερ (2,10μ.) ανανεώθηκε για ένα χρόνο και θα έχει και την προσεχή σεζόν ρόλο συμπληρωματικού ψηλού.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα μείνω στην ομάδα. Αυτό που καταφέραμε πέρυσι, δεν είναι τίποτα άλλο από ένα τεράστιο κίνητρο για να δουλέψουμε περισσότερο τώρα στο καλοκαίρι και στη διάρκεια της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσει η ομάδα», δήλωσε ο Κερκυραίος άσος και πρόσθεσε: «Είναι πολύ θετικό το ότι έχει παραμείνει το μεγαλύτερο «κομμάτι» της ομάδας και αγωνιστικά, αλλά και γιατί θα έχουμε και πάλι καλό κλίμα όπως πέρυσι, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό. Ήδη ξέρουμε κάποια πράγματα που ζητάει ο κόουτς, γνωρίζουμε τη φιλοσοφία του και δεν θα γίνουν όλα από την αρχή, κάτι που σίγουρα θα μας βοηθήσει σε σημαντικό βαθμό. Αυτό που πιστεύω ότι θέλουμε όλοι είναι να παλέψουμε όλοι μαζί για να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε».

Φέτος ο Γάιος Σκορδίλης είχε 2,5 πόντους και 1,9 ριμπάουντ σε 8,2 λεπτά ανά αγώνα και σε 20 συμμετοχές στην Α1, ενώ στην Ευρωλίγκα είχε 0,8 πόντους και 0,4 ριμπάουντ σε 2,9 λεπτά κατά μέσο όρο και σε 10 εμφανίσεις.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: