Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Για τον Αντετοκούνμπο μπράβο στην ΕΟΚ δεν έχει;

Χαρές για τον δικό μας Γιαννάκη τον Αντετοκούνμπο. Χαρές και πανηγύρια για την μεγάλη διάκριση για το κατόρθωμα του να περάσει στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ με την φανέλα των Μιλγουόκι Μπάκς! Γράφει ο Μιχάλης Λεάνης.

Για τον Αντετοκούνμπο μπράβο στην ΕΟΚ δεν έχει;
Χαρές από όλους όπως συνηθίζεται σε ανάλογες περιπτώσεις όπου η υποκρισία ζει και βασιλεύει και τον κόσμο κυριεύει και φτάνει και περισσεύει για όσους έχουν μάθει να μασκαρεύονται!
Τον ανακάλυψαν και τα κανάλια ποιος την χάρη τους και δώστου να τρέχουν από πίσω του να πάρουν μια κουβέντα , ένα χαμόγελο μια ερώτηση να την κάνουν είδηση να ενημερωθεί ο κόσμος , ακόμη και οι μασκαράδες που γράφω πιο πάνω, να ευχαριστηθεί η ψυχούλα τους, να πουν μπράβο στο παιδί, αρκεί να μην μας το φέρει η κόρη μας γιατί τότε θα έχουμε άλλα….
Τι σιχαμάρα Θεέ μου….
Κάλλιστα στο παρελθόν το κοντινό  θα μπορούσαν τα ίδια κανάλια της..αποθέωσης  να έχουν μοστράρει την φάτσα του Γιάννη όταν αναφέρονταν στους λαθρομετανάστες  ακόμα και αν είναι νόμιμοι μετανάστες , με εικόνες από στέκια ή γειτονιές όπου κατοικούν αλλοδαποί είτε στα χαρτιά είτε γιατί ετσιθελικά τους βαφτίσαμε εμείς, χωρίς φυσικά μπιρμπίλια και άλλα εφέ στα πρόσωπα όπως οφείλουν να κάνουν σε ανάλογες περιπτώσεις.
Για να τελειώσει η κωμωδία- που δεν θα τελειώσει- αυτοί που δικαιούνται να χαίρονται όχι μόνο για την διάκριση του Γιάννη αλλά και για την ευτυχή έκβαση της υπόθεσης του όσον αφορά την Εθνική , είναι μόνο αυτοί που στήριξαν ιδεολογικά την περίπτωση Αντετοκούνμπο άνθρωποι προοδευτικοί χωρίς αγκυλώσεις και προκαταλήψεις.
Γιατί αυτό σημαίνει σύγχρονη Ευρώπη εκτός από εξορθολογισμός, εκσυγχρονισμός του Κράτους, μνημόνια επενδύσεις και δίκαιο φορολογικό σύστημα!
Και αυτοί οι άνθρωποι οι πραγματικοί σύγχρονοι και προοδευτικοί που άνοιξαν τον δρόμο και για άλλους Αντετοκούνμπο όχι μόνο στον αθλητισμό είναι οι άνθρωποι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας με πρώτους  και καλύτερους  τον πρόεδρο Γιώργο Βασιλακόπουλο και τον αείμνηστο Γιώργο Κολοκυθά.
Η κίνηση τους δεν εμπεριείχε μόνο σκοπιμότητα την ενδυνάμωση δηλαδή της Εθνικής,  πάνω από όλα είχε  ιδεολογική καθαρότητα και ιδεολογικό κίνητρο για ένα παιδί που είναι Έλληνας και όχι απλά και αφηρημένα «θεωρείται»!!!!
Τόσα και τόσα έχει ακούσει αυτός ο πρόεδρος!!!  Ότι κινεί τα νήματα υπόγειων διαδρομών και σκοτεινών υποθέσεων ότι κατευθύνει το πρωτάθλημα και  άλλες απύθμενες μπούρδες , και τώρα στην πιο λεβέντική και προοδευτική πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας που οδήγησε σε μια απόφαση σταθμό για ολόκληρη την ελληνική κοινωνία για αυτή την απόφαση που εμπεριέχει πολιτισμό όσο καμία άλλη δεν βρέθηκε ούτε ένας από αυτούς που περιμένουν να κάνουν την χολή τους μελάνι και να τον περάσουν δέκα γενεές  να γράψει μια καλή κουβέντα. Να πει ένα μπράβο!
Έστω και ψιθυριστά για να μην πληγωθεί ο εγωισμός του!
Εγώ θα το γράψω και με κεφαλαία: ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΕ και ας με πούνε γλύφτη, κολαούζο και υποτακτικό. Έτσι κι αλλιώς είναι γνωστό ότι ο Βασιλακόπουλος με διόρισε στην εφημερίδα στο ραδιόφωνο παντού και του χρωστώ καμιά 50αριά αποστολές με την Εθνική!

Πηγή:  Superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: