Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Κόπα Λιμπερταδόρες: «Ζωγράφισε» ο Σκόκο για Νιούελς!! (video)

Ένα βήμα από τον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες βρέθηκαν οι Νιούελς Ολντ Μπόις, καθώς επιβλήθηκαν με 2-0 της Ατλέτικο Μινέιρο του Ροναλντίνιο.
Οι Βραζιλιάνοι, που είχαν στη βασική 11άδα τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Ζιλμπέρτο Σίλβα, αποκάλυψαν τον στόχο τους από το ξεκίνημα της αναμέτρησης επικεντρώνοντας στην άμυνα και στη διαφύλαξη του 0-0. Μάλιστα κράτησαν τη «λευκή» ισοπαλία μέχρι το 61ο λεπτό, αλλά αποχώρησαν με παθητικό 2-0, αφού ο Μάξι Ροντρίγκεζ και ο Νάτσο Σκόκο «καθάρισαν» για τους Νιούελς, που απέκτησαν σημαντικότατο προβάδισμα πρόκρισης.
Συγκεκριμένα, ο 32χρονος μεσοεπιθετικός, που φαίνεται πως επιδιώκει επιστροφή στην Ευρώπη, άνοιξε το σκορ στο 61ο λεπτό, καθώς βρέθηκε σε κατάλληλο σημείο της περιοχής έπειτα από φάση διαρκείας και βρήκε δίχτυα με κεφαλιά. Ακολούθησε πανέμορφη εκτέλεση φάουλ του πρώην παίκτη της ΑΕΚ στο 80ο λεπτό, που προκάλεσε νέα πανηγύρια στις εξέδρες και διαμόρφωσε σκορ ασφαλείας.
Σημειώνουμε πως ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της επόμενης Πέμπτης (11/07) στη Βραζιλία. Χθες, η Ολίμπια από την Παραγουάη κέρδισε με 2-0 τη Σάντα Φε από την Κολομβία στον έτερο πρώτο ημιτελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Νότιας Αμερικής.




Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: