Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Ανυποχώρητοι Σαρρής-Τζώρτζογλου!!

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, απέρριψε το αίτημα συνάντησης που υπέβαλλε μέσω επιστολής η ΕΠΣ Ηρακλείου, ενώ ο Νίκος Τζώρτζογλου δηλώνει πως δεν αποσύρει την προσφυγή.

Ανυποχώρητοι Σαρρής-Τζώρτζογλου
Τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Σαρρή και του προέδρου της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκου Τζώρτζογλου, υπήρξε –σύμφωνα με πληροφορίες- την Πέμπτη. Στη συνομιλία τους, ο κ. Σαρρής φέρεται να είπε ότι όσο η προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια κατά του Δ.Σ. της ΕΠΟ, δεν αποσύρεται, δεν δέχεται και ο ίδιος να κάνει τη συνάντηση που έχει ζητήσει η επιτροπή που έχει συστήσει η ΕΠΣ Ηρακλείου.

Η πλευρά της ΕΠΟ απάντησε και με επιστολή στην ΕΠΣ Ηρακλείου, επισυνάπτοντας την επιστολή που έστειλε στους γενικούς γραμματείς της FIFA και της UEFA, ενημερώνοντας για την προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια των ΕΠΣ Κιλκίς και Ηρακλείου.

Το περιεχόμενο της επιστολής, βέβαια, δεν είναι αυτό που θα οδηγήσει τον κ. Τζώρτζογλου στην απόφαση απόσυρσης της προσφυγής, αφού δεν αναφέρει τους λόγους που οδήγησαν τις δύο Ενώσεις στα πολιτικά δικαστήρια (παραβίαση του καταστατικού της ΕΠΟ και των κανονισμών της από το Δ.Σ.).

Συνεπώς, δυνατότητα διαλόγου ανάμεσα στις δύο πλευρές, δεν φαίνεται υφίσταται. Έτσι, η ΕΠΟ οδεύει προς την έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 14 Ιουλίου με σκοπό την επιβολή της ποινής της «παύσης μέλους» των δύο Ενώσεων.

Ο Νίκος Τζώρτζογλου από την πλευρά του, επιμένει λέγοντας «δεν κάνω πίσω» και αναμένεται να συγκαλέσει την τριμελή επιτροπή της ΕΠΣ Ηρακλείου προκειμένου να χαραχθεί η περαιτέρω στάση τους.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: