Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

«Δεν ήθελε πολλή σκέψη να έρθω στον Ατρόμητο»

Μία από τις πιο υγιείς ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος χαρακτήρισε το νέο σταθμό στην καριέρα του ο Μιχάλης Σηφάκης.

«Δεν ήθελε πολλή σκέψη να έρθω στον Ατρόμητο»
Ο Ατρόμητος απέκτησε τερματοφύλακα και τι τερματοφύλακα ε; Ο Μιχάλης Σηφάκης μετά την περιπέτεια του στο Βέλγιο, επέστρεψε στην πατρίδα για χάρη του Ατρομήτου που τον πλησίασε, του έδειξε πόσο πολύ τον θέλει και τον έντυσε με τη φανέλα του. Όμως, όπως είπε στην Sportday ο διεθνής γκολκίπερ δεν ήθελε πολλή σκέψη για να συμφωνήσει με τους Περιστεριώτες.

Διαβάστε όσα είπε ο Μιχάλης Σηφάκης στην Sportday:

Για την συμφωνία με τον Ατρόμητο: «Είχαμε μιλήσει και τον Δεκέμβριο με τον Ατρόμητο, αλλά ήταν περίπλοκα τότε τα πράγματα. Και τώρα ήταν. Μέχρι πριν από μερικές μέρες αν με ρωτούσες αν θα γυρίσω, ούτε καν θα το σκεφτόμουν. Αλλά... 1,5 ραντεβού με τον Γιάννη Αγγελόπουλο ήταν αρκετό. Είχα κάποιες προτάσεις απ' έξω, δύο από Β' Γερμανίας και μία από την Μπουντεσλίγκα, αλλά για δεύτερος τερματοφύλακας. Τα τελευταία δύο χρόνια όμως ταλαιπωρήθηκα πολύ λόγω του τραυματισμού μου. Ο τραυματισμός δυστυχώς επηρέασε πολλά πράγματα. Έτσι, πρωταρχικό ρόλο είχε το αγωνιστικό κομμάτι και μετά τα υπόλοιπα. Βρέθηκε ο Ατρόμητος, που είναι μία από τις πιο υγιείς ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα, οπότε δεν ήθελε και πολλή σκέψη».

Για την Εθνική: «Θέλω να είμαι κοντά στην Εθνική και να έχει πιο πολλές επιλογές ο κ. Σάντος. Θέλω με το καλό να γυρίσουμε σε υψηλά επίπεδα κι εγώ και η Εθνική ομάδα, αφού το Μουντιάλ της Βραζιλίας είναι ένας πολύ μεγάλος στόχος για όλους».

Για το Europa League: «Βλέπουμε το Europa League και σίγουρα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Εχουμε μόνο έναν προκριματικό γύρο για να μπούμε στους ομίλους. Ηρθα για να βοηθήσω και εύχομαι να τα καταφέρουμε, αφού θα είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: