Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Ξεκαθαρίζει του «Σόφο»

Μέχρι αύριο αποσαφηνίζεται το μέλλον του Σοφοκλή Σχορτσανίτη στον Παναθηναϊκό. Η οψιόν ανανέωσης και η Μακάμπι που περιμένει στη γωνία.

Ξεκαθαρίζει του «Σόφο»
Μία από τις τελευταίες εκκρεμότητες για τη συμπλήρωση του ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι το μέλλον του Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Την Παρασκευή λήγει η οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του, που έχουν οι «πράσινοι» και μέχρι χθες δεν είχαν… ενοχλήσει την πλευρά του παίκτη.

Αν δεν το κάνουν μέχρι και την Παρασκευή, δύο είναι τα σενάρια: να γίνει πρόταση στον «Σόφο» για νέο συμβόλαιο αλλά με μειωμένες αποδοχές και όχι με το +1 που προβλεπόταν στη συμφωνία που έκαναν πέρσι ή να μείνει ελεύθερος και να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του. Ήδη η Μακάμπι Τελ Αβίβ φέρεται να περιμένει στη γωνία για να τον επανεντάξει στο δυναμικό της.

Σε ενδεχόμενη αποχώρηση του διεθνούς σέντερ, ο Παναθηναϊκός προφανώς και θα τον αντικαταστήσει. Πιθανότατα με ξένο παίκτη, αφού ο Ίαν Βουγιούκας αρέσει μεν, αλλά έχει συμβόλαιο με την Ούνιξ Καζάν που δεν έχει ανάγκη χρήματα για να τον πουλήσει.

Ακόμη κι αν μείνει, ωστόσο, ο Σχορτσανίτης ή αποκτηθεί άλλος ψηλός στη θέση του, είναι πιθανή μία ακόμη προσθήκη στη φροντ λάιν, με τη λύση του Μάικ Μπατίστ να μην έχει διαγραφεί από το μυαλό των «πρασίνων».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: