Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Αισιοδοξία για Αμαλφιτανό!!

Τη… χρυσή τομή με την Μαρσέιγ για την απόκτηση του Μόργκαν Αμαλφιτανό ψάχνουν στον Ολυμπιακό, καθώς με τον παίκτη τα έχουν βρει σε όλα.

Αισιοδοξία για Αμαλφιτανό
Αισιοδοξία ότι τελικά θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μόργκαν Αμαλφιτανό υπάρχει στον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν να βρουν την… χρυσή τομή με την Μαρσέιγ, αναφορικά με τα χρήματα που απαιτούνται για την μετακίνηση του παίκτη.

Ωστόσο, οι νταμλπούχοι Ελλάδας τα έχουν βρει σε όλα με τον παίκτη και το μόνο που απομένει είναι να υπάρξει και η συμφωνία με τον σύλλογο, ο οποίος από την πώληση του 28χρονου μέσου θα εξοικονομήσει περί τα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Πάντως η περίπτωση του Αμαλφιτανό αποτελεί μία μεταγραφή, η οποία μπορεί μεν να αργήσει, αλλά εκφράζεται η αισιοδοξία ότι τελικά θα «κλείσει». Ωστόσο, δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ για τον παίκτη, ο οποίος, όμως δεν δείχνει θετικός να αγωνιστεί στην Αγγλία, καθώς επιθυμία του είναι να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του ποδοσφαιριστή και αν τελικά θα φορέσει τα «ερυθρόλευκα».

Από εκεί και πέρα στον Ολυμπιακό στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην απόκτηση ενός αμυντικού μέσου. Μία περίπτωση που φαίνεται να εξετάζουν οι «ερυθρόλευκοι» είναι αυτή του Μομό Σισοκό, ο οποίος ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά δεν υπολογίζεται από τον Λοράν Μπλάν και θα παραχωρηθεί. Ωστόσο, η δυσκολία της μεταγραφής έγκειται στο γεγονός ότι το κασέ του παίκτη είναι αρκετά υψηλό (2.5 εκατομμύρια ευρώ) και είναι δύσκολο να δοθούν αυτά τα χρήματα για έναν παίκτη, ο οποίος είναι στα 28 και είχε και τραυματισμούς. Επιπλέον στη λίστα είναι και ο Βάλτερ Γκαργκάνο, ο οποίος, όμως, είναι μία πάρα πολύ δύσκολη περίπτωση.

Μπορεί από τον Ολυμπιακό να δηλώνουν ότι ο Ράφικ Τζεμπούρ έχει συμβόλαιο με την ομάδα και θα παραμείνει, ωστόσο, υπάρχουν εναλλακτικές σε περίπτωση που τελικά αλλάξουν τα δεδομένα. Πέρα από τα ονόματα των Ρολάντο Μπιάνκι και Νέλσον Βαλντές που έχουν ακουστεί, ιταλικά Μέσα έχουν φέρει στο προσκήνιο την περίπτωση του Λούκας Μπάριος, χωρίς όμως, να επιβεβαιώνεται κάτι συγκεκριμένο. Πρόκειται αναμφίβολα για έναν πολύ καλό παίκτη, αλλά από τους «ερυθρόλευκους» δεν προκύπτει κάτι για πιθανό ενδιαφέρον και αποτελεί καθαρά ένα δημοσίευμα.

Επιπλέον δημοσιεύματα από την Ισπανία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Όσκαρ Τρέχο, της Σπόρτινγκ Χιχόν, χωρίς όμως και πάλι να προκύπτει κάτι από τους νταμπλούχους Ελλάδας.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: