Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Βιέιρα: «Να με εκτιμήσει η επόμενη ομάδα μου»

Αποφασισμένος να αποχωρήσει από την Μπενφίκα και διψασμένος να παίξει ποδόσφαιρο εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ, Ούγκο Βιέιρα.

Βιέιρα: «Να με εκτιμήσει η επόμενη ομάδα μου»
Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ούγκο Βιέιρα είναι δεδομένο. Όπως τέτοια είναι και απόφαση του Πορτογάλου να αποχωρήσει από την Μπενφίκα αφού δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του για την επόμενη σεζόν. Ο επιθετικός των «αετών» μίλησε σε αθλητική εφημερίδα, χωρίς να θέλει να μιλήσει για την ενδεχόμενη μεταγραφή του και επισήμανε πως το μόνο που θέλει είναι να παίξει ποδόσφαιρο και να τον εκτιμήσει η επόμενη ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ούγκο Βιέιρα στην εφημερίδα «Metrosport»:

Για τις πληροφορίες που τον θέλουν να «μετακομίζει» στον ΠΑΟΚ: «Δεν μπορώ να σας πω αρκετές λεπτομέρειες. Υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να συνεχίσω να αγωνίζομαι στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά δεν μπορώ να σας αποκαλύψω την ομάδα αφού δεν μου επιτρέπεται να κάνω κάτι τέτοιο ακόμη από την ομάδα μου. Όπως γνωρίζετε αγωνίζομαι στην Μπενφίκα. Υπάρχει η σκέψη να αποχωρήσω με την μορφή δανεισμού αλλά δεν αποκλείω και το ενδεχόμενο να πάρω μεταγραφή . Γνωρίζω ότι δεν είμαι στα πλάνα του προπονητή μου και επομένως αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παίξω ποδόσφαιρο. Θέλω να πάω σε μια ομάδα που θα αποδείξω μέσα από τις συμμετοχές μου ότι αξίζω να παίζω. Να δείξω ποιος είμαι, αυτό με ενδιαφέρει Αυτό που θέλω είναι να βρω μια ομάδα που θα με εκτιμήσει και θα μου δώσει την ευκαιρία να παίξω. Έχω συμβόλαιο με την Μπενφίκα και η θέση μου είναι λεπτή τη δεδομένη στιγμή. Έτσι δε θα μπορούσα δημόσια να πω την προτίμηση μου. Αλλά θεωρώ ότι σύντομα θα κλείσει το θέμα μου».

Για τον Βίτορ, που έφυγε από την Μπενφίκα και είναι πλέον στον ΠΑΟΚ: «Το γνωρίζω αλλά δεν έχω μιλήσει μαζί του. Είμαι φίλος του αφού ήμασταν συμπαίκτες μαζί στην Μπενφίκα πέρσι».

Για τους Πορτογάλους στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Ναι, γνωρίζω για τον Βιεϊρίνια, τον Μασάντο και άλλους. Όλοι αυτοί οι παίκτες δεν είχαν την ευκαιρία τους στην Πορτογαλία. Το ελληνικό πρωτάθλημα τους έδωσε την ευκαιρία να βγουν και πάλι στο προσκήνιο και αυτό είναι πολύ σημαντικό και για μένα».

Για τη παρουσία του Χουμπ Στέφενς στον ΠΑΟΚ: «Προσωπικά δεν τον γνωρίζω αλλά ξέρω ότι είναι ένας πετυχημένος προπονητής. Σαφώς και παίζει ρόλο για έναν παίκτη ποιος είναι ο προπονητής στην ομάδα που ενδιαφέρεται να συνεργαστεί αλλά δε είναι ο πρώτιστος ρόλος αυτός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: