Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Ανακοινώθηκε ο Μανιάς!!

Παίκτης του Άρη και με την… βούλα είναι πλέον ο Μιχάλης Μανιάς καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα η μετακίνησή του στους «κίτρινους». Oριστική συμφωνία με Μπουζάνη.

Ανακοινώθηκε ο Μανιάς
Είναι πλέον και επίσημο… Ο Μιχάλης Μανιάς είναι παίκτης του Άρη καθώς ανακοινώθηκε από την διοίκηση της ομάδας.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός, πήγε στα γραφεία της ομάδας, υπέγραψε το νέο τριετές του συμβόλαιο και λίγο αργότερα μέσω του σάιτ της ΠΑΕ, έγινε γνωστή η ολόκληρωση της μεταγραφής.

Από εκεί και πέρα, οι "κίτρινοι" έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία και με τον Ντιν Μπουζάνη ο οποίος θα υπογράψει και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί, πιθανότατα την Κυριακή, στο Μπράβετς με την υπόλοιπη ομάδα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ και με τη… βούλα είναι ο Μιχάλης Μανιάς. Ο 23χρονος επιθετικός βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας. Ο Μιχάλης Μανιάς γεννήθηκε στις 20/02/1990 στη Ρόδο. Έχει ύψος 1,90 και βάρος 83 κιλά.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, που ήταν πρώτος σκόρερ της Football League την προηγούμενη σεζόν με την φανέλα του πρωταθλητή Απόλλωνα Σμύρνης (πέτυχε συνολικά 20 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο), θα ενσωματωθεί σήμερα το απόγευμα (04/07) στις προπονήσεις της ομάδας μας και θα τεθεί στην διάθεση του Γιάννη Χατζηνικολάου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: