Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Η φανέλα με το 9... του Άγιαξ!!

Ο Γιάννης Αναστασίου ξαναφόρεσε την φανέλα του Άγιαξ στο φιλικό προς τιμήν του Σγιακ Σβαρτ. Το gazzetta.gr ήταν στο Ολυμπιακό στάδιο του Άμστερνταμ.  
Σγιακ Σβαρτ η αλλιώς ο «mr. Ajax»που έκλεισε σήμερα τα 75 του χρόνια και ο ολλανδικός σύλλογος τον τίμησε για την 17η χρονη προσφορά του στο κλαμπ με ένα φιλικό... φιέστα, παρουσία σπουδαίων άσων, όπως οι Κρόιφ, Φαν ντε Σαρ, Σνάιντερ, Κούμαν, Όβερμαρς, Ντε Μπουρ, Κλάιφερτ. Ανάμεσα τους και ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου σε μια τεράστια τιμή τόσο για τον ίδιο προσωπικά όσο και για το «τριφύλλι» που με τον τεχνικό του, έδωσε το παρών σε αυτή την σπουδαία συνάντηση αστέρων.
Ο Αναστασίου με το 9 στη φανέλα, έπαιξε στη κορυφή δίπλα στον Κλάιφερτ. Μάλιστα είχε μια καλή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο ενώ στο δεύτερο ο Φαν Ντε Σαρ του στέρησε τον δρόμο προς τα δίχτυα, «βγάζοντας» το τετ-α-τετ. Παράλληλα, είχε αρκετά «πηγαδάκια» με παλιούς του γνώριμους ενώ ο κόσμος του «Αίαντα» τον χειροκρότησε θερμά.
Άλλο επίπεδο
Η όλη εκδήλωση αποδεικνύει το πόσο πίσω είμαστε στο να τιμάμε ποδοσφαιριστές που έχουν προσφέρει κατά το παρελθόν. Λιτά αλλά με απόλυτο σεβασμό προς το πρόσωπο του, ένα φιλικό αντάξιο της προσφοράς του Σβαρτ, με τραγούδι και κασκόλ για τον παλαίμαχο άσο επιθετικό. Περίπου 22.000 γέμισαν το στάδιο, αποθέωσαν τον βετεράνο στράικερ και του έδειξαν την αγάπη τους.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: