Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Οι κορυφαίοι «8» του Μουντιάλ Νέων!!

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες για τους «16» του Μουντιάλ Νέων, με το Ιράκ (στην παράταση) και τη Νότιο Κορέα (στα πέναλτι) να παίρνουν τα τελευταία εισιτήρια για τα προημιτελικά.

Οι κορυφαίοι «8» του Μουντιάλ Νέων (video)
«Βγήκαν» τα ζευγάρια των προημιτελικών του Μουντιάλ Νέων. Ιράκ και Νότιος Κορέα ήταν οι δύο τελευταίες ομάδες που πήραν τα εισιτήρια για τους «8» της διοργάνωσης.

Οι μεν πρώτοι επιβλήθηκαν 1-0 στην παράταση της Παραγουάης κι ενώ η κανονική διάρκεια δεν είχε νικητή. Το «χρυσό» γκολ προήλθε από τον Σακόρ στο τέταρτο λεπτό του έξτρα χρόνου.

Στο έτερο παιχνίδι της βραδιάς, τα πράγματα ήταν πολύ πιο συγκλονιστικά, με την Νότιο Κορέα να «χαμογελάει» στο τέλος και την Κολομβία να πηγαίνει… σπίτι της. Οι Ασιάτες προηγήθηκαν στο 16’ με τον Σονγκ κι ενώ φαινόταν πως θα προκριθούν χωρίς να «δεινοπαθήσουν», ήρθε στο 94’ ο Κουιντέρο να ισοφαρίσει και να στείλει το ματς στην παράταση. Εκεί, δεν υπήρξε νικητής και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι.

Μετά από 18(!) εκτελέσεις, οι Νοτιοκορεάτες ήταν που πήραν το εισιτήριο για τους «8», αφού ο Μπαλαντά αστόχησε για λογαριασμό των Λατινοαμερικάνων που αποχώρησαν με… κατεβασμένο κεφάλι.

Αναλυτικά, τα ζευγάρια των «8»:

Γαλλία-Ουζμπεκιστάν (6/7)
Γκάνα-Χιλή (7/7)
Ιράκ-Νότιος Κορέα (7/7)
Ουρουγουάη-Ισπανία (6/7)
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: