Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Δεν χρειάζεται ο Μελισσανίδης για τις ζαρτιέρες!!

Θα αποδείξει ότι δίκαια υποβιβάστηκε η ΑΕΚ, γράφει ο Αποδυτηριάκιας, αν επιστρέψει με τα ίδια μυαλά…
Το τελευταίο που θα περίμενε κανείς από την ΑΕΚ για την χαρακτηρίσει επιτυχημένη είναι να επιστρέψει με τη μια στο μεγάλο πρωτάθλημα. Σιγά τα καλσόν. Να ‘σαι ΑΕΚ και να μην επανέλθεις αφρενάριστη εκεί όπου βρισκόσουν. Σιγά τις ζαρτιέρες. Και χωρίς να ‘χεις την ανάγκη κανενός Μελισσανίδη μπορεί να το καταφέρει μια ΑΕΚ.
Αν χρειάζεται τον συγκεκριμένο Μελισσανίδη η ΑΕΚ για να ξαναγίνει αυτή που ήταν, δηλαδή αυτή ακριβώς που γκρεμοτσακίστηκε στα Τάρταρα, τότε πραγματικά της άξιζε αυτή η κατάληξη. Καλά να πάθει.
Μην τυχόν και ξαναδούμε στη σούπερ λίγκα μια ΑΕΚ από τα παληά, με τα ίδια μυαλά, όπως ήταν όταν μας αποχαιρέτησε. Ένα σακατεμένο, ένα άρρωστο πράμα. Ε, τότε αυτή θα ‘ναι η υπέρτατη τιμωρία της.
Θέλουμε μια άλλη ΑΕΚ. Όχι μονάχα να μας λέει ότι είναι μεγάλη, επειδή έχει μπούγιο. Κόσμο ατέλειωτο. Θέλουμε μια ΑΕΚ που θα μας δείξει το δρόμο που οδηγεί στην άλλη εποχή του ποδοσφαίρου. Της υγείας, της οικονομικής ανεξαρτησίας, της δύναμης.
Αυτή την ΑΕΚ περιμένουμε από τον Μελισσανίδη. Την ΑΕΚ που θα επηρεάσει αποφασιστικά το ξευτυλέ ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι του ντόπιου πρωταθλήματος.
Ναι, μια ΠΑΕ, μόνον μια ομάδα, εάν ο ηγέτης της έχει όραμα και δύναμη, ανατρέπει το σάπιο καθεστώς και εμπνέει, και επιβάλλει τους μονοδιάστατους νόμους του εκσυγχρονισμού και της ανάπτυξης. 

Κανένα πρόβλημα με τον «σκοτωμό» ανάμεσα σε Μπάγεβιτς και Δημητριάδη, γράφει ο apodytiriakias.gr
 
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι ο υπεράνω όλων στην «ερασιτεχνική» ΑΕΚ. Το ξεκαθάρισε αυτό ο Μελισσανίδης σ’ όλους τους αεκτζήδες. Στα «στέλεχη» αεκτζήδες. Έτσι είναι. Μόνον δηλωμένοι αεκτζήδες, πρώην παίκτες που φόρεσαν την φανέλλα της ομάδας συγκροτούν το team εργασίας. Και για όλους ισχύει ό,τι πει ο Ντούσαν.

Δεν γίνεται διαφορετικά. Δεν μπορεί να λειτουργήσει ο Σέρβος αν νοιώθει την αμφισβήτηση από κάποιον υφιστάμενο. Έτσι ανατράφηκε κοντά στον πατέρα του, τοποτηρητή του Τίτο.

Και σαν προπονητής, άλλωστε, ο Μπάγεβιτς έπαιρνε επιτόπου το κεφάλι της βεντέτας που ήθελε να το σηκώσει πιο υψηλά από εκείνο του προπονητή του.

Όταν λέμε ότι όλοι σήμερα είναι υπόλογοι στον Μπάγεβιτς, βάζουμε στο λογαριασμό και τον Βασίλη Δημητριάδη. Περασμένα, ξεχασμένα; Αδιάφορο. Σημασία έχει ότι σήμερα δεν υπάρχει κανένας Αδαμίδης κι όλα εκείνα του Μπίλαρου που έκαναν άνω-κάτω τον Μπάγεβιτς δεν επαναλαμβάνονται.

Ούτε ο Μπάγεβιτς θα ξανανεχθεί τον Δημητριάδη, ούτε ο Μπίλαρος έχει περιθώρια να κάνει δικό του παιχνίδι, διότι ο μπαμπούλας έχει όνομα.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: