Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

«Πάνω απ’ όλα το γήπεδο της ΑΕΚ»

Και μεγάλη ομάδα θέλει να φτιάξει. Και γρήγορη επιστροφή επιθυμεί. Στην πρώτη συνεδρίαση όμως της νέας διοίκησης της ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν σαφής: Πάνω απ’ όλα είναι η κατασκευή του γηπέδου!

«Πάνω απ’ όλα το γήπεδο της ΑΕΚ»
Η σελίδα έχει γυρίσει εδώ και καιρό. Φίλοι κι αντίπαλοι έχουν αρχίσει ήδη να το συναισθάνονται.

Σήμερα όμως η ΑΕΚ μπήκε κι επίσημα στη νέα εποχή: Με την πρώτη συνεδρίαση της νέας διοίκησης υπό τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Τα δέκα από τα έντεκα υπόλοιπα μέλη της διοικούσας επιτροπής (Βαγγέλης Ασλανίδης, Μάκης Αγγελόπουλος, Βάγια Βρεττάκου, Στέργιος Γατζούλας, Ηλίας Λιβάνης, Κώστας Μαρινάκης, Φώτης Παπαγεωργίου, Απόστολος Πουλοβασίλης, Γιάννης Ολύμπιος, Γιώργος Σκρέκης) έδωσαν το «παρών» στα γραφεία της AEGEAN, απ’ όπου απουσίασε -λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων- μόνο ο Πέτρος Χριστοδούλου.

Παρουσία λοιπόν και του προέδρου της Ερασιτεχνικής, Κωνσταντίνου Κοτσάτου, του γενικού διευθυντή, Γιώργου Ρόκκα και του νομικού συμβούλου, Χάρη Γρηγορίου, άκουσαν τον Δημήτρη Μελισσανίδη να δίνει από την πρώτη στιγμή το σύνθημα για την επόμενη μέρα.

Ήτοι ενότητα σε κάθε επίπεδο, γρήγορες και αποτελεσματικές κινήσεις στο ποδοσφαιρικό κομμάτι, αλλά κυρίως… γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αυτό είναι που τόνισε πως προέχει και αυτή είναι η παρακαταθήκη που -όπως χαρακτηριστικά σημείωσε- πρέπει ν’ αφήσουν ως διοίκηση στην ΑΕΚ!

Χωρίς να σημαίνει λοιπόν πως η αγωνιστική αναγέννηση του συλλόγου θα μπει σε δεύτερη μοίρα, ο «τίγρης» το ξεκαθάρισε εκ νέου: Βασικός άξονας της αντεπίθεσης της «Ένωσης» και πρώτο μέλημα των ανθρώπων που θα έχουν από 'δω και πέρα τις τύχες της στα χέρια τους δεν μπορεί να είναι άλλος από την κατασκευή του νέου της «σπιτιού».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: