Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Δεν επιστρέφει ο Καραγκούνης...!!

Όχι στον Παναθηναϊκό, αλλά πιθανότατα στη Φούλαμ, που φέρεται να του έχει κάνει πρόταση για νέο μονοετές συμβόλαιο, θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν, ο Γιώργος Καραγκούνης.

Δεν επιστρέφει ο Καραγκούνης...
Ο «τυπάρας» φαίνεται πως πήρε την απόφασή του.

Παρά την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό, εξ αρχής είχε καταστήσει σαφές πως δεν αποτελεί προτεραιότητά του η επιστροφή στην Ελλάδα και περίμενε να βρει λύση από το εξωτερικό.

Όλες αυτές τις μέρες που στο «τριφύλλι» περίμεναν την απάντησή του, ο Γιώργος Καραγκούνης διαπραγματεύτηκε με την Βίκτορι Μελβούρνης, αλλά τελικά δεν θα χρειαστεί να κάνει τόσα... χιλιόμετρα μέχρι την Αυστραλία.

Αυτό, διότι η Φούλαμ, αν και πρόσφατα τον αποχαιρέτησε στη λήξη της μονοετούς συνεργασίας τους, φέρεται να του έχει προσφέρει νέο συμβόλαιο ενός χρόνου, για να συνεχίσει την καριέρα του στο «Craven Cottage».

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, γίνεται πλέον κατανοητό πως ο Έλληνας μέσος δεν προτίθεται να «πετάξει» την ευκαιρία της παραμονής στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Μάρτιν Γιόλ που θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο του λονδρέζικου συλλόγου θέλει τον «τυπάρα» στο ρόστερ και αυτό φαίνεται πως είναι αρκετό για να συνεχίσει ο «Κάρα» να ζει το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή, στο κορυφαίο πρωτάθλημα.

Έτσι, φαίνεται πως ο παίκτης αρνείται ευγενικά την πρόταση του Παναθηναϊκού και συνεχίζει στην Αγγλία...
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: