Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Ώρα κρίσης για Σπανούλη!!

Αύριο ορίστηκε το ραντεβού του Σπανούλη με τους αδερφούς Αγγελόπουλους, που πιθανώς να τα πουν σήμερα στη Βαρκελώνη με τον μάνατζέρ του. Μπράουν η εναλλακτική. Πολλά τα λεφτά για Ντέιβις.

Ώρα κρίσης για Σπανούλη
Το θέμα του Βασίλη Σπανούλη τελειώνει, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, πολύ σύντομα. Το ραντεβού του αρχηγού του Ολυμπιακού με τον Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο ορίστηκε την Παρασκευή. Πριν από αυτή, ωστόσο, πιθανώς να υπάρξει άλλη που ίσως είναι εξίσου σημαντική.

Ο μάνατζερ του 31χρονου άσου, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, βρίσκεται στη Βαρκελώνη για την κλήρωση της Ευρωλίγκας, όπως επίσης ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Γιώργος Αγγελόπουλος και ο αντιπρόεδρος Γιώργος Σκινδήλιας. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να υπάρξει επαφή των δύο πλευρών. Οι σχέσεις τους είναι διαταραγμένες μετά τους χειρισμούς του ατζέντη στην υπόθεση του Κάιλ Χάινς και μένει να φανεί αν μπορεί να βρεθεί σημείο επαφής. Πάντως ο Ραζνάτοβιτς χθες θέλησε να καταλαγιάσει την άκρατη φημολογία για το μέλλον του πελάτη του δηλώνοντας σε καταλανικό ραδιοφωνικό σταθμό πως δεν θα μιλήσει με κανέναν προτού τα πουν με τον Ολυμπιακό.

Υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο

Ο Ολυμπιακός θέλει να είναι προετοιμασμένος για την επόμενη μέρα σε περίπτωση αποχώρησης του Βασίλη Σπανούλη. Ήδη εξετάζονται εναλλακτικές λύσεις, με τον Μπόμπι Μπράουν να είναι στο προσκήνιο. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι ψηλά στη λίστα, μένει ελεύθερος από τη Σιένα και παρότι έχει κρούσεις από το ΝΒΑ δεν θα έλεγε όχι να παίξει σε μία ισχυρή ομάδα της Ευρωλίγκας. Στον Ολυμπιακό έχει προταθεί και ο Μάρκους Ουίλιαμς, που αποχώρησε από την Ουνικάχα Μάλαγα. Υπάρχει καλή άποψη για τις αγωνιστικές του αρετές, αλλά όχι και για το χαρακτήρα του.

Πανάκριβος ο Ντέιβις

Η Χίμκι φέρεται να αξιώνει 1 εκατ. για να παραχωρήσει τον Πολ Ντέιβις, κάτι που καθιστά τη μεταγραφή του αδύνατη, αφού μαζί με το ψηλό κασέ του παίκτη (κοντά στο 1 εκατ. επίσης) το κόστος εκτοξεύεται στα ύψη. Οι Ρώσοι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, αλλά ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία διάθεση να τους τα… λύσει. Έτσι αν δεν χαμηλώσουν τις απαιτήσεις, ο Ολυμπιακός κοιτάζει αλλού για τον δεύτερο ξένο σέντερ που θα αποκτήσει μετά τον Σέντρικ Σίμονς.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: