Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Η ΟΥΕΦΑ... έστειλε τον Ζοτς στην Φενέρ!!

Πώς εμπλέκεται η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στην πρόσληψη Ομπράντοβιτς από τους Τούρκους; Πόσο έφτασε το μπάτζετ και ποιο ήταν το μεγάλο σοκ; Η απάντηση στον σκύλο! Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς παρουσιάστηκε σήμερα με κάθε επισημότητα από την Φενέρμπαχτσέ, ωστόσο για να γίνει αυτή η τεράστια συμφωνία και να πάει ο Ζοτς στην Τουρκία, υπήρξαν αρκετές συγκυρίες.
Όπως αποκαλύπτει μάλιστα η στήλη «Sdog Pick n' Scroll», για να υπάρξει θετική έκβαση στο deal έπρεπε να αλλάξουν πολλά τις τελευταίες ημέρες και να παίξει καθοριστικό ρόλο η ΟΥΕΦΑ Αναφερόμαστε φυσικά στην απόφαση που πήρε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ποδοσφαίρου να αποκλείσει τη Φενέρ από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για δύο χρόνια, εξαιτίας του σκανδάλου των στημένων ματς στο τουρκικό πρωτάθλημα.
Τις επόμενες ημέρες και αφού ξεπεράστηκε το αρχικό σοκ από τον αποκλεισμό της ΟΥΕΦΑ, πολλά άλλαξαν στα πλάνα των Τούρκων, καθώς για να κρατήσουν ψηλά το φρόνιμα των εκατομμυρίων οπαδών τους, αποφάσισαν να... ρεφάρουν με το μπάσκετ.
Το μπάτζετ άλλαξε δραματικά προς τα πάνω και σύμφωνα με τις πληροφορίες της στήλης «Sdog Pick n' Scroll», δεν αποκλείεται και να διπλασιάστηκε από τα 15 εκατομμύρια στα 30+!
Έτσι ανέβηκε και το ποσό για τον προπονητή και οι Τούρκοι επανήλθαν σε διαπραγματεύσεις με τον Ομπράντοβιτς. Πολύ γρήγορα συμφώνησαν και πλέον ο Σέρβος έχει να διαχειριστεί μπάτζετ που του αφήνει μεγάλα περιθώρια για να σχηματίσει ρόστερ που θα οδηγήσει τη Φενέρ στο πρώτο της F4!
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: