Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Εκτός παιχνιδιού η Ατλέτικο για Νεγρέδο!!

Δύσκολο έως απίθανο θεωρείται για την Ατλέτικο Μαδρίτης να αποκτήσει τον Αλβάρο Νεγκρέδο από την Σεβίλλη.

Εκτός παιχνιδιού η Ατλέτικο για Νεγρέδο
Η Ατλέτικο Μαδρίτης ψάχνει εναγωνίως τον αντικαταστάτη του Ρανταμέλ Φαλκάο για τη γραμμή κρούσης, αλλά, όπως φαίνεται, θα πρέπει να αποκλείσει την περίπτωση του Αλβάρο Νεγρέδο της Σεβίλλης. Οι δύο βασικοί λόγοι είναι τα χρήματα που αξιώνει η Σεβίλλη για να παραχωρήσει τον παίκτη, αλλά και το γεγονός ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Μάντσεστερ Σίτι.

Μάλιστα, εκπρόσωπος των «ροχιμπλάνκος» παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τους Άγγλους. «Είναι αδύνατο να τα… βάλουμε με τα πετροδόλαρα. Συζητάμε, αλλά δεν μπορούμε να φτάσουμε στα επίπεδα της προσφοράς της Σίτι» τόνισε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Σεβίλλης, Χοσέ Μαρία Ντελ Νίδο δήλωσε ότι δεν δίνει καμία πιθανότητα στους «ροχιμπλάνκος» για να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή. «Θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο και για να γίνω πιο συγκεκριμένος δεν έχουν καμία πιθανότητα. Δεν έχουμε καμία επαφή τις τελευταίες δέκα μέρες και σε αυτό το διάστημα έχουμε απορρίψει προτάσεις από άλλες ομάδες» τόνισε σχετικά. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: