Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Μανιάς: «Έτοιμος να βοηθήσω τον Άρη»

Σίγουρος πως θα βοηθήσει τον Άρη να πετύχει τους στόχους του δήλωσε ο Μιχάλης Μανιάς μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Ήθελα να κάνω το παραπάνω βήμα. Πιστεύω πως είμαι έτοιμος», τόνισε.

Μανιάς: «Έτοιμος να βοηθήσω τον Άρη»
Ο Μιχάλης Μανιάς δεν αμφιβάλλει πως είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις της Σούπερ Λίγκας και την πίεση του Άρη.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο 23χρονος Ροδίτης επιθετικός αναφέρθηκε στην απόφαση να αποχωρήσει από τον Απόλλωνα Σμύρνης, τους λόγους που επέλεξε τον Άρη, αλλά και τη θέση που προτιμά να αγωνίζεται.

Αναλυτικά, ο Μιχάλης Μανιάς μίλησε στους Νίκο Κατσαρό και Άρη Ασβεστά για:

-τη συμφωνία του με τον Άρη: «Πέρασα τα εργομετρικά και το απόγευμα θα ενσωματωθώ στην προετοιμασία του Άρη. Έχω υπογράψει τριετές συμβόλαιο».

-τη μετακίνησή του από τον Απόλλωνα στον Άρη: «Όταν φεύγεις από μία ομάδα για μία άλλη δεν είναι εύκολο. Στον Απόλλωνα μού φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Δεν ήταν ούτε εύκολη ούτε δύσκολη η απόφαση. Αλλάζω σελίδα στην καριέρα μου. Με τους ανθρώπους του Απόλλωνα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Έφυγα σαν φίλος. Απλώς ήθελα να κάνω ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου. Μου παρουσιάστηκε η ευκαιρία από τον Άρη και δεν θα μπορούσα να την αφήσω».

-τις απαιτήσεις του Άρη: «Ο Άρης είναι πολύ μεγάλη ομάδα και ποιος παίκτης δεν θα ήθελε να φορέσει τη φανέλα του. Παρά τα όποια προβλήματα είχε ο Άρης πέρσι, δεν παύει να είναι Άρης. Φέτος πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Υπάρχουν πολλές απαιτήσεις και από τον κόσμο και από τη διοίκηση. Πιστεύω πως θα μπορέσω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του Άρη και τις κατηγορίας, θα δουλέψω σκληρά στις προπονήσεις και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Θεωρώ πως είμαι έτοιμος».

-τη θέση που αγωνίζεται: «Η θέση μου είναι σέντερ φορ, αλλά μπορώ να παίξω και πλάγια, συνήθως αριστερά. Το έχω κάνει αρκετές φορές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: