Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

«Τούρκος» ο Καρντόσο!!

Συμβόλαιο συνεργασίας με τη Φενερμπαχτσέ είναι έτοιμος να υπογράψει ο Όσκαρ Καρντόσο, σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, Πέδρο Αλδάβε.

«Τούρκος» ο Καρντόσο
Οι μέρες που ο Όσκαρ Καρντόσο θεωρούταν αναντικατάστατος στην Μπενφίκα έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Ο Παραγουανός επιθετικός, μετά από έξι χρόνια παρουσίας στην Λισσαβώνα, είναι έτοιμος να αποχωρήσει. Επόμενος σταθμός της καριέρας του η Κωνσταντινούπολη, όπως αποκάλυψε ο μάνατζέρ του, Πέδρο Αλδάβε.

«Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Φενερμπαχτσέ και την Μπενφίκα προχωρούν πολύ ικανοποιητικά. Θεωρώ πως οι δύο σύλλογοι έχουν συμφωνήσει στα σημαντικότερα και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες, οι οποίες δεν πρόκειται να σταθούν εμπόδιο στην πραγματοποίηση της μεταγραφής του πελάτη μου. Για μένα, ο Καρντόσο είναι παίκτης της Φενερμπαχτσέ», τόνισε στην τουρκική εφημερίδα «Fanatik» ο μάνατζερ του Παραγουανού άσου.

Από τα λεγόμενα του Αλδάβε προκύπτει πως εντός των προσεχών ημερών ενδέχεται να «πέσουν» και οι υπογραφές. «Απομένει το τυπικό της υπόθεσης. Δηλαδή, μετά τη συμφωνία στο οικονομικό, πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έπειτα θα υπογραφούν τα νέα συμβόλαια. Βρισκόμαστε κοντά, δεν το κρύβω. Ακόμα και εντός της ημέρας ενδέχεται να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση», εκτιμά ο Πέδρο Αλδάβε. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: