Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Υπογράφει ο Μπεργκ!!

Θέμα ωρών φαίνεται πως είναι η επισημοποίηση της απόκτησης του Μάρκους Μπεργκ από τον Παναθηναϊκό. «Φορτσάρουν» και για Ντιαρά στο «τριφύλλι».

Υπογράφει ο Μπεργκ
Δύο προσθήκες στο ρόστερ σε διάστημα δύο ημερών φαίνεται πως θα υπάρξουν στον Παναθηναϊκό.

Έπειτα από την απόκτηση του Νταβίντ Μέντες ντα Σίλβα, ο Μάρκους Μπεργκ «προβάρει» τα πράσινα!

Ο Σουηδός επιθετικός, βρίσκεται στην Αθήνα από το μεσημέρι της Πέμπτης, έχει ήδη περάσει από τον πρώτο κύκλο των εξετάσεων και θα έχει συνομιλία με τον τεχνικό διευθυντή του «τριφυλλιού», Νίκο Νταμπίζα.

Εφόσον όλα πάνε καλά, συμφωνηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για το συμβόλαιο που θα υπογράψει και περάσει και από τα τελευταία ιατρικά τεστ, τότε ο Μπεργκ θα ανακοινωθεί κι επίσημα από τον Παναθηναϊκό, το πρωί της Παρασκευής.

Παίρνει και Ντιαρά

Μετά και την απόφαση του Γιώργου Καραγκούνη να συνεχίσει την καριέρα του στη Φούλαμ, στον Παναθηναϊκό φαίνεται ότι θα «φορτσάρουν» στην υπόθεση της απόκτησης του Μοχαμαντού Ντιαρά.

Η περίπτωση του έμπειρου μέσου είναι τέτοια, που χρίζει ιδιαίτερης προσοχής από τους «πράσινους», κυρίως όσον αφορά την υγεία του ποδοσφαιριστή. Για τον λόγο αυτό, θα περάσει από εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο, με το οποίο θα αμείβεται βάσει συμμετοχών.

Το γεγονός, άλλωστε, πως έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο Δεκέμβριο και το ιστορικό των τραυματισμών του, είναι τέτοιο που δεν αφήνει πολλές επιλογές στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, όσον αφορά τις λεπτομέρειες μιας ενδεχόμενης συμφωνίας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: