Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Κίνηση ματς από ΟTE TV και για ΑΕΚ!!

Το πρωτάθλημα της Football League που την χρονιά που μας πέρασε μας κράτησε όλους σε αγωνία, παραμένει για τα επόμενα δύο χρόνια στον ΟΤΕ TV όπως συζητήθηκε στο Δ.Σ της Λίγκας. Θεωρήθηκε και όχι άδικα ως ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στην ιστορία της δεύτερης κατηγορίας. Κατά πολλούς ήταν καλύτερο και από την Σούπερ Λίγκα, ενώ όσοι το παρακολούθησαν έμειναν με κομμένη την ανάσα μέχρι το τελευταίο λεπτό της τελευταίας αγωνιστικής για να δουν ποιες θα ήταν οι ομάδες που θα ανέβαιναν στα μεγάλα σαλόνια. Μια αγωνία που υπήρξε και με το παραπάνω και στα πλέι οφ.
Όπως καταλαβαίνετε αναφερόμαστε στην Football League. Τους αγώνες του συγκεκριμένου πρωταθλήματος τους είδαμε από τον ΟΤΕ TV με το συνδρομητικό κανάλι ακολουθώντας την λογική συνταγή που κερδίζει δεν αλλάζει, να κρατάει τα δικαιώματα για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως συζητήθηκε και στο Δ.Σ της Λίγκας. Με την κίνηση αυτή εκτός του ότι συνεχίζει να έχει ένα προϊόν που κράτησε σε αγωνία κάθε φίλο του ποδοσφαίρου την περσινή χρονιά, γίνεται και το κανάλι που ουσιαστικά παίρνει τα δικαιώματα της ΑΕΚ για την μεθεπόμενη χρονιά.
Όσον αφορά την συμφωνία, όπως συζητήθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας, ο ΟΤΕ TV θα δώσει 2.500.000 ευρώ για τον κάθε χρόνο και θα μεταδίδει τέσσερα παιχνίδια την εβδομάδα. Μάλιστα οι άνθρωποι του συνδρομητικού τόνισαν στον Συνεταιρισμό πως έχει προθεσμία να βρει ελεύθερο κανάλι για να δείχνει ένα ματς την εβδομάδα, το οποίο δεν θα είναι στα τέσσερα που θα μεταδίδει αυτό.
Έτσι μετά τα σπουδαία πρωταθλήματα στην Ευρώπη, όπως η Πρέμιερ Λιγκ, η Πριμέρα Ντιβιζιόν, η Μπουντεσλίγκα και το Καμπονιάτο, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν την ευκαιρία να δουν από τους δέκτες τους και την Football League (σύμφωνα με το ρεπορτάζ που βγαίνει από την Λίγκα), η οποία όλοι θυμούνται πως ειδικά την χρονιά που μας πέρασε ήταν ίσως το καλύτερο πρωτάθλημα στην ιστορία της κατηγορίας. Μάλιστα θυμίζουμε πως παίρνοντας για δύο χρόνια το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, θα έχει σίγουρα την μεθεπόμενη χρονιά και τα δικαιώματα της ΑΕΚ.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: