Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Η Σιένα, ο Αγγελόπουλος και ο Ραζνάτοβιτς!!

Κάθομαι και ψάχνω νύχτα – μέρα για σας κι ούτε ένα ευχαριστώ δεν μου είπατε. Όχι μόνο εσείς, αλλά και τα καλόπαιδα του SUPERBASKET που τους δίνω ευρωπαϊκές αποκλειστικότητες.

Η Σιένα, ο Αγγελόπουλος και ο Ραζνάτοβιτς
Γιατί μόνο εδώ διάβασαν όλοι ότι ο Μπάνκι είναι ο νέος προπονητής της Αρμάνι και ο Τρινκιέρι στην Ούνιξ Καζάν. Και για τον Spy ούτε μια καλή κουβέντα….
Δεν πειράζει. Εγώ θα συνεχίσω το έργο μου γιατί φέτος το καλοκαίρι έχω όρεξη πολύ. Βλέπω ότι κι εσείς διαβάζετε κι αποφάσισα να ενεργοποιηθώ.

Το ωραίο είναι ότι μαθαίνω πιο εύκολα τις ειδήσεις για τα πεπραγμένα εκτός ελληνικού μπάσκετ.

Για τη Σιένα και τα χαΐρια της σας έχω γράψει από το χειμώνα. Ο σενιόρ Μινούτσι και η σενιορίτα πανηγύρισαν τον τελευταία τους τίτλο και πλέον τα πράγματα για την ομάδα είναι πολύ δύσκολα. Συμβόλαια με κάποιους παίκτες υπάρχουν αλλά όχι για πολύ. Η εντολή είναι για επιπλέον περικοπή στο μπάτζετ που θα μείνει το μισό. Αυτό σημαίνει ότι ο Μος θα αλλάξει πόλη, μπορεί όμως και χώρα. Όλοι τον θεωρούν σίγουρο για την Αρμάνι αλλά εγώ λέω ότι παίζει πιο δυνατά η Μπαρτσελόνα που ψάχνει απεγνωσμένα για τον αντικαταστάτη του Πιτ Μάικλ, ενώ χάνει και τον Ίγκλις. Οι Καταλανοί χτύπησαν μάλιστα την πόρτα του Ολυμπιακού για τον Παπανικολάου όπως θα διαβάσατε, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ξεκάθαροι: «Δεν πωλείται».

Δεν είναι όμως μόνο ο Μος που είναι παικταράς στη Σιένα και δύσκολα θα συνεχίσει. Είναι και ο Χάκετ. Θέλουν να τον κρατήσουν αλλά δύσκολα. Επί της ουσίας οι μόνοι σίγουροι είναι οι παλιοσειρές Ρες και Καραρέτο.

Όσο για το πρόβλημα του γηπέδου και της Ευρωλίγκας; Ναι μεν θα μετακομίσουν στη Φλωρεντία αλλά κι εκεί το γήπεδο μεγάλο δεν το λες. Έξι χιλιάδες είναι η χωρητικότητα και προσπαθούν να το φτάσουν στις 7500. Αρκετά κάτω από τα στάνταρ που έχει ορίσει η Ευρωλίγκα για ομάδες που έχουν εγγυημένο συμβόλαιο τύπου Α. Κι εκεί θεματάκι προβλέπω, εκτός κι αν ο Τζόρντι του τη χαρίσει του σενιόρ Μινούτσι λόγω των καλών τους σχέσεων.

Και μιας και μίλησα για Μπερτομέου, το μυαλό μου ήρθε στην κλήρωση της Ευρωλίγκας. Στη Βαρκελώνη έχει μαζευτεί αρκετός κόσμος. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εκπροσωπεί τον Παναθηναϊκό και ο Γιώργος Αγγελόπουλος τον Ολυμπιακό. Στη Βαρκελώνη όμως είναι και ένας «εχθρός» πλέον και των δυο. Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Το ερώτημα είναι αν οι «ερυθρόλευκοι» θα συναντηθούν με τον Σέρβο μάνατζερ για το θέμα που καίει. Για Σπανούλη. Ο Σέρβος έχει κρατήσει την ίδια τακτική όπως με τον Χάινς. Τον ρωτάνε στον Ολυμπιακό πόσα θέλει για τον V-Span αλλά δεν απαντάει: «Να τα πείτε πρώτα με τον Μπίλι», λεει.

Στη Βαρκελώνη στο περιθώριο της κλήρωσης μπορεί να υπάρξει βέβαια ένα πρώτο ραντεβού Αγγελόπουλου και Σκινδήλια με Ραζνάτοβιτς, αλλά την Παρασκευή ο Σπανούλης θα είναι μόνος του με τα αφεντικά του Ολύμπιακού.

Κι επειδή μου αρέσει να φτιάχνω ιστορίες θα πω ότι πέρσι στην κλήρωση της περσινής Ευρωλίγκας ο Πρίντεζης ήταν τελειωμένος για τον Ολυμπιακό και με το ένα πόδι στη Φενέρμπαχτσε. Τώρα το ίδιο συμβαίνει και με τον Σπανούλη. Λέτε να έχουμε την ίδια εξέλιξη με πέρσι;
Πηγή:  Superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: