Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Κυκλοφορούν και λευκοί χιμπατζήδες!!

Ο ρατσισμός, κατά τον Αποδυτηριάκια, έχει σχέση και με την αισθητική, όπως και το φόβο…
Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής σύντροφος Μιχαλολιάκος χαρακτήρισε «χιμπατζή» τον Ιωάννη Αντετοκούμπο. Πού είναι το περίεργο και, κυρίως, το προκλητικό; Τι σχέση μπορεί να έχει με την Ελλάδα, σου λέει, ένας αράπης με φουσκωμένα χείλια και ρουθούνια. Δεν τον κάνει Έλληνα το γεγονός ότι κρατάει την ελληνική σημαία.
Είναι θέμα αισθητικής. Έτσι το βλέπω εγώ. Εμένα μ’ αρέσει π.χ. η ινδιάνικη φάτσα, σ’ άλλον τον τρομάζει. Αντικρύζω μια σχιστομάτισσα Κινέζα και με γοητεύει σα θηλυκό, ενώ σε κάποιον άλλον η κιτρινιάρα λειτουργεί αποκρουστικά, αηδιαστικά.
Δεν έχω πρόβλημα να μπω σε καφενείο που χαρτοπαίζουν ρεμάλια Έλληνες, ενώ θα μου φύγει η ψυχή ανάποδα αν κατά λάθος βρεθώ σε στέκι νεγροαφρικάνων.
Είναι η απόλυτη ηλιθιότητα να λες τον άλλον φασίστα, ρατσιστή κι άλλες τέτοιες κουταμάρες διότι γουστάρει να κάνει παρέα με Άγγλους και Ισπανούς π.χ. κι όχι με Πακιστανούς και Αφγανούς.
Στο φινάλε ο κύριος Μιχαλολιάκος ασκεί πολιτική. Το κόμμα του εντελώς ξεκάθαρα έχει ταχθεί ενάντια σε κάθε ξένο, νόμιμο και λαθραίο. Μαύρο, σκούρο, κίτρινο, κάθε άλλου χρώματος, ακόμα και λευκού. Η εκτίμηση του ότι παραπέμπει σε χιμπατζή ο νεαρός Έλληνας μπασκετμπωλίστας είναι ολότελα πολιτική, κομματική.
Ο αποδυτηριάκιας, δηλαδή, θα χαρακτηρισθεί ρατσιστής αν πει ότι ο Μιχαλολιάκος μού φέρνει σε πιθηκάνθρωπο; Όσο τον παρατηρώ τόσο θαρρώ ότι είναι μακρυνός απόγονος του εκλείψαντος είδους.
Ο ανθρωπόμορφος πίθηκος, ο πιθηκάνθρωπος, pithecanthropus, όταν ανακαλύφθηκε η ύπαρξη του το 1891 είχε αναστατώσει την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα. Αποδείχθηκε, όταν βρέθηκαν τα οστά του, ότι αυτό το ορθοβάτικο ον αποτελεί τη μετάβαση από τον πίθηκο στον άνθρωπο.
Ας δεν λάβεις υπ’ όψιν το χρώμα, το ότι ανήκει στη λευκή φυλή, όσο παρατηρείς το πρόσωπο του αρχηγού των χρυσαυγιτών, διαπιστώνεις ομοιότητες με τον πιθηκάνθρωπο.


Γιατί θα έκανα σεξ με μια "χιμπατζίνα", γράφει ο apodytiriakias.gr

Ο γάιδαρος γουστάρει τη γαϊδούρα. Τι μας λες, ρε αποδυτηριάκια. Για καινούργιο μας λες ότι η γαϊδούρα θέλει τον γάιδαρο κι όχι το άλογο. Ότι το άλογο βλέπει τον σκύλο και σκέπτεται τι μαλάκας είναι αυτός.

Ο Κινέζος θέλει να πάει με Κινέζα. Μ’ αυτήν που έχει πρόσωπο σαν αυγό, μύτη πλακουτσωτή και μάτια σχιστά. Όπως ο μαύρος με μαύρη. Τις επιλογές σου τις καθορίζει η φύση.

Λένε ότι το αιδοίο της αραπίνας είναι περισσότερο ηδονικό. Άλλο είναι το άξιο να αναφερθεί. Ο νέγρος βλέπει πιο όμορφη την νέγρα, παρά την ασπρουλιάρα. Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Πάντα.

Είδα μια καλλονή, μαύρη σαν τον Αντετοκούμπο, στη φωτογραφία, δίπλα του να στέκεται. Ένα μανουλομάνουλο. Εύχομαι στο κορίτσι να χαίρεται την ομορφιά της. Θα πω «όχι» σε μια τέτοια «χιμπατζού» που λέει ο Μιχαλολιάκος, εννοώ σ’ έναν τέτοιον πειρασμό, επειδή την απορρίπτει φυλετικά ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής; Ποτέ.
 
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: