Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Δεν σταματούν… για Σπανούλη!!

Νέο δημοσίευμα στην Ισπανία, αναφέρει με βεβαιότητα ότι ο Βασίλης Σπανούλης θα δεχθεί την πρόταση της Μπαρτσελόνα και θα συνεχίσει στους «μπλαουγκράνα» την καριέρα του.

Δεν σταματούν… για Σπανούλη
Καθημερινό φαινόμενο είναι πλέον το να γράφονται διάφορα για την… επόμενη ομάδα του Σπανούλη, χωρίς ακόμα να έχει αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.

Έτσι και σήμερα (Πέμπτη) στην Ισπανία γράφτηκε ότι ο διεθνής γκαρντ έχει πλέον αποφασίσει να παίξει στην Μπαρτσελόνα. Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι τα 2.6 εκατ. ευρώ που προσφέρει η ισπανική ομάδα τον ικανοποιούν απόλυτα ενώ τονίζεται ότι προσεχώς θα γίνει ραντεβού με τον Ροσέλ για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Επιπλέον, οι Ισπανοί δημοσιογράφοι γράφουν ότι ο Σπανούλης θα προτιμήσει την Μπαρτσελόνα από την ΤΣΣΚΑ καθώς ο ίδιος και η οικογένειά του προτιμούν να μετακομίσουν στη Βαρκελώνη και όχι στην Μόσχα.

Πάντως, ο μάνατζερ του Σπανούλη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, επισήμανε με δηλώσεις που έκανε την Τετάρτη, ότι μετά το ραντεβού με τον Ολυμπιακό που θα γίνει την Παρασκευή, θα φανούν περισσότερο για το μέλλον του «Kill-Bill». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: