Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

«Δεν δίστασα στιγμή να έρθω»

Απόλυτα συνειδητή επιλογή για τον Ντομίνγκες η μεταγραφή στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε στην παρουσίασή του. Ξεκαθάρισε ότι είχε πρόταση και από τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο, αλλά δεν το σκέφτηκε ποτέ.

Χαρούμενος και έτοιμος για σκληρή δουλειά προκειμένου να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που του έδειξαν στον Ολυμπιακό, δήλωσε ο Τσόρι Ντομίνγκες κατά την επίσημη παρουσίασή του από την ΠΑΕ.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός τόνισε ότι δεν δίστασε λεπτό να επιλέξει τους «ερυθρόλευκους» παρά τις προτάσεις που είχε από Μάλαγα, ΠΑΟΚ αλλά και άλλες ομάδες…

Ο Ντομίνγκες επισήμανε ότι η ιστορία και αυτό που εκπροσωπεί ο σύλλογος έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απόφασή του ενώ δεν έκρυψε την ανυπομονησία του να πατήσει το χορτάρι του Καραϊσκάκη.

Το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών επέλεξε την φανέλα με το νούμερο 35 ενώ η σύζυγός του και τα δύο παιδιά του, εμφανίστηκαν στην αίθουσα φορώντας ήδη την φανέλα του Τσόρι Ντομίνγκες.

Oσο για την διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Γιάννης Βρέντζος ξεκαθάρισε ότι ο Τσόρι Ντομίνγκες ήταν η πρώτη επιλογή της ομάδας για την συγκεκριμένη θέση ενώ εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο που εξελίσσεται η μεταγραφική περίοδος για τους Πειραιώτες. «Είναι πολύ σημαντικό που ένας ποδοσφαιριστής με την καριέρα του Τσόρι επιλέγει να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και στον Ολυμπιακό. Ό,τι χρειάζεται, έχει γίνει και θα γίνει. Δεν μπορεί κάθε μέρα να παρουσιάζονται καινούρια ονόματα», είπε ο διευθύνων σύμβουλος του Ολυμπιακού.

«Καλημέρα σας. Είμαι χαρούμενος κι ευγνώμων για την προσπάθεια που έγινε. Ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο και στη διάθεση του προπονητή για να δώσω ό,τι καλύτερο. Ακόμα μια φορά θέλω να πω πως είμαι ευτυχισμένος και ένα επιπλέον κίνητρο είναι πως θα φορώ τα ίδια χρώματα με τις προηγούμενες ομάδες μου για να δώσω το κάτι παραπάνω και να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι» είπε αρχικά ο Αργεντινός και πρόσθεσε:

«Αποφάσισα να έρθω στον Ολυμπιακό γιατί είναι μεγάλος σύλλογος και αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο. Για αυτό ήρθα κι εγώ εδώ, για να δώσω το καλύτερο να πετύχουμε μεγάλα πράγματα. Ευχαριστώ τους πάντες και επίσης μέσω του αγωνιστικού χώρου να ανταποδώσω την αγάπη και τη χαρά που λαμβάνω από την πρώτη στιγμή που ήρθα».

Σε ερώτηση για την επιλογή του ανάμεσα σε Μάλαγα και Ολυμπιακό είπε: «Δεν ήταν μόνο αυτή η πρόταση. Δέχτηκα κι άλλες προτάσεις. Από την αρχή ήθελα Ολυμπιακό, είναι μεγάλη ομάδα, παλεύει πάντα για τις πρώτες θέσεις και αυτό είναι που μου αρέσει. Να διεκδικώ πάντα τις πρώτες θέσεις».

Για την παράδοση των Αργεντινών που έχει ο Ολυμπιακός. «Μακάρι να συνεχίσω κι εγώ έτσι. Δεν έχω καταφέρει να μιλήσω με αυτούς που αγωνίστηκαν εδώ. Ξέρω τι συμβαίνει σε αυτό το γήπεδο. Δέχομαι την αγάπη του κόσμου και υπόσχομαι πως θα δουλέψω με ταπεινότητα και με τη δουλειά μου να σας κάνω χαρούμενους».

Για το πότε έγινε η πρώτη επαφή και την αγαπημένη του θέση στο γήπεδο, απάντησε. «Έχει περάσει αρκετός καιρός. Αυτό μου άρεσε. Το εκτίμησα και ιδιαίτερα ότι με ήθελε ο κόουτς. Η θέση μου είναι μπροστά από το κέντρο, όμως, είμαι στη διάθεση του προπονητή να παίξω όπου με βάλει».

Σε ερώτηση για το αν είναι έτοιμος να αναλάβει ηγετικό ρόλο εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, σημείωσε. «Ναι, αυτό είναι κάτι που ταιριάζει με την προσωπικότητά του. Ξεκινάμε με ταπεινότητα, θα το δείξει ο χρόνος αυτό. Θέλουμε να δουλέψουμε όλοι μαζί και μακάρι να τα καταφέρουμε όλοι μαζί».

Τέλος, τόνισε αν είναι αλήθεια η φήμη που τον ήθελε να ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ. «Ναι, όχι μόνο ο ΠΑΟΚ, αλλά είχα και διάφορες άλλες προσφορές. Καμία στιγμή δεν είχα αμφιβολία να έρθω στον Ολυμπιακό. Κυρίως για αυτό που εκπροσωπεί η ιστορία του. Ανυπομονώ να ξεκινήσω να δουλεύω στον Ολυμπιακό».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: