Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Τέλος κι επίσημα ο Μόγες!

Παρελθόν κι επίσημα από τον πάγκο της Μαν. Γιουνάιτεντ αποτελεί ο Ντέιβιντ Μόγες. Σιγή από τους πρωταθλητές Αγγλίας για τη διάδοχη κατάσταση. Πιθανότατα αναλαμβάνει προσωρινά ο Γκιγκς.

Τέλος κι επίσημα ο Μόγες
Η εποχή Ντέιβιντ Μόγες έκλεισε για τη Μαν. Γιουνάιτεντ. Όπως είχαν προαναγγείλει από χθες τα αγγλικά ΜΜΕ, ο Σκωτσέζος τεχνικός αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, πριν καν συμπληρωθεί ένας χρόνος από την πρόσληψή του στη θέση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

«Η Μαν. Γιουνάιτεντ ανακοινώνει ότι ο Ντέιβιντ Μόγες αποχώρησε από το σύλλογο. Η διοίκηση του συλλόγου θα ήθελε να τον ευχαριστήσει για τη σκληρή δουλειά, την εντιμότητα και την αξιοπρέπεια με την οποία εργάστηκε», αναφέρει η ανακοίνωση των «κόκκινων διαβόλων».

Οι πρωταθλητές Αγγλίας απέτυχαν παταγωδώς επί των ημερών του, καθώς τέθηκαν νωρίς εκτός διεκδίκησης τίτλου, θα μείνουν εκτός Champions League για πρώτη φορά μετά το 1995 και δύσκολα θα προλάβουν έστω και την έξοδο στο Europa League. Παράλληλα αποκλείστηκαν πρόωρα στο Κύπελλο (χάνοντας στο «Ολντ Τράφορντ» με 2-1 από τη Σουόνσι για τον τρίτο γύρο) και το Λιγκ Καπ (στα ημιτελικά από τη Σάντερλαντ), ενώ στο Champions League έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά αποκλείοντας τον Ολυμπιακό στους «16», αλλά γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στη συνέχεια από την Μπάγερν. Συνολικά ο Μόγες είχε σε 51 αγώνες 27 νίκες, 9 ισοπαλίες και 15 ήττες.

Για την επόμενη μέρα τηρείται σιγή ιχθύος. Βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως προσωρινά και για τους πέντε εναπομείναντες αγώνες τα ηνία της ομάδας θα αναλάβουν οι παλιοσειρές Ράιαν Γκιγκς και Νίκι Μπατ, ενώ ήδη αναζητείται κάποια μόνιμη λύση για την επόμενη σεζόν και ακούγονται ονόματα όπως των Γιούργκεν Κλοπ και Ντιέγκο Σιμεόνε.

Manchester United         @ManUtd
BREAKING: Manchester United announces that David Moyes has left the club. (part 1 of 2)
Manchester United         @ManUtd
BREAKING: The club would like to place on record its thanks for the hard work, honesty and integrity he brought to the role. (part 2 of 2)


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: