Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Ματσιούλις: «Νιώσαμε προσβεβλημένοι»

Η βαριά ήττα στο δεύτερο ματς με την ΤΣΣΚΑ αφύπνισε τους παίκτες του ΠΑΟ και αποτέλεσε κινητήριο μοχλό για τη νίκη των «πράσινων», στο τρίτο ματς των ομάδων, όπως εξήγησε ο Γιόνας Ματσιούλις.

Ματσιούλις: «Νιώσαμε προσβεβλημένοι»
Θιγμένοι και προσβεβλημένοι ένιωσαν οι παίκτες οι Παναθηναϊκού μετά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ τη Μεγάλη Παρασκευή και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πεισμώσουν και να πάρουν τη νίκη στο τρίτο ματς της προημιτελικής σειρά, ανέφερε ο Γιόνας Ματσιούλις. Ο φόργουορντ του «τριφυλλιού» εξήγησε πως ατού για την επικράτηση ήταν η άμυνα που έπαιξε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του και τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να πάει στο Final 4.

«Στο τελευταίο παιχνίδι δείξαμε κακή εικόνα. Δεν θίχτηκε μόνο ο εγωισμός της ομάδας, αλλά ο εγωισμός καθενός από εμάς. Νιώσαμε προσβεβλημένοι και έπρεπε να δείξουμε σε αυτό το ματς καλή εικόνα. Να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να κάνει… πλάκα μαζί μας», είπε αρχικά ο Λιθουανός και πρόσθεσε για τον αγώνα που ακολουθεί:

«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Η ΤΣΣΚΑ δεν θα τα παρατήσει, δεν θέλει να πάει στη Μόσχα για πέμπτο ματς καθώς ξέρει ότι εκεί όλα μπορούν να συμβούν. Παίζουμε στην έδρας μας, νομίζω έχουμε μεγαλύτερο ροτέισον και πρέπει να νικήσουμε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, πρέπει να πάμε στο Final 4».

Όσο για την άμυνα των «πράσινων»; «Ήταν το κλειδί για τη νίκη. Αυτό είναι η δύναμή μας, το ατού μας. Δείξαμε απόψε πως μπορούμε να παίξουμε άμυνα και αυτό το… όπλο πρέπει να το χρησιμοποιούμε πιο συχνά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: