Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Φουλάρει για τελικό ο Παναθηναϊκός!

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το ρεπό που είχαν λόγω Πάσχα. Μόνος του ο Κλωναρίδης, αύριο ανοιχτή προπόνηση, ο ΠΑΟΚ στο μυαλό.

Φουλάρει για τελικό ο Παναθηναϊκός
Με το μυαλό στον ΠΑΟΚ (κυρίως) και στον Βίκτορα Κλωναρίδη επέστρεψε στις προπονήσεις ο Παναθηναϊκός. Μετά τις δύο ημέρες ρεπό λόγω των εορτών του Πάσχα, οι πράσινοι ανέβηκαν εκ νέου στο Κορωπί και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ραντεβού του τελικού στο Κύπελλο το ερχόμενο Σάββατο (26 Απριλίου).

Ο Γιάννης Αναστασίου είδε τους παίκτες του να είναι σε καλή κατάσταση και να προπονούνται κανονικά, αφού οι μέρες... κοντοζυγώνουν. Στα θετικά είναι το γεγονός πως ο Ντίνας μετά από αρκετό καιρό έβγαλε ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος και λογικά θα είναι στη διάθεση του τεχνικού του. Απ’ την άλλη, ο Κλωναρίδης –όπως και ο Μπαϊράμι- γυμνάστηκε μόνος του, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία πως θα προλάβει το ματς της κούπας με τους Θεσσαλονικείς.

Πολλά θα ξεκαθαρίσουν πιθανώς και την Τρίτη. Εκεί όπου στο τριφύλλι περιμένουν κόσμο να πάει στο Κορωπί, ελέω της ανοιχτής προπόνησης. Αυτή θα ξεκινήσει στις 11:00, με τους μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας να έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα ινδάλματά τους, να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: