Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Σιμεόνε: «Δεν είμαστε ίδιες ομάδες»

Στις διαφορές της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Τσέλσι στάθηκε ο Ντιέγκο Σιμεόνε. Αποθέωση για Τόρες, «σιγή ιχθύος» από τον Αργεντινό για το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ.

Σιμεόνε: «Δεν είμαστε ίδιες ομάδες»
Ιδιαίτερα επιφυλακτικός στις δηλώσεις του ενόψει του πρώτου ημιτελικού της Ατλέτικο Μαδρίτης απέναντι στην Τσέλσι παρουσιάστηκε ο Ντιέγκο Σιμεόνε, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου. Ο Αργεντινός τεχνικός των «ροχιμπλάνκος» δεν θέλησε να αποκαλύψει τα πλάνα του για το αυριανό ματς ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην επιστροφή του Φερνάντο Τόρες στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Τέλος σε ερώτηση σχετικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε πως δεν θέλησε να πάρει θέσει καθώς προέχει το παιχνίδι απέναντι στους «μπλε».

Αναλυτικά:

Για τα κοινά στοιχεία των δύο ομάδων: «Δεν είμαστε ίδιες ομάδες, αλλά έχουμε κάποια κοινά. Η άμυνα της Τσέλσι είναι απ’ τις καλύτερες στην Premier και η δικιά μας στην Ισπανία. Άμεσο παιχνίδι, καλή κυκλοφορία της μπάλας, κοινά που εξηγούν γιατί οι δύο ομάδες διεκδικούν τον τίτλο στα πρωταθλήματα που αγωνίζονται».
Για το παιχνίδι που περιμένει από την Τσέλσι: «Περιμένω κλειστώ ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, με πολύ τακτική και πειθαρχία από τους παίκτες».

Για την κατάσταση στην Τσέλσι έπειτα από την ήττα στο πρωτάθλημα από τη Σάντερλαντ: «Έχουμε επικεντρωθεί σε εμάς και προσπαθώ να μην σκέφτομαι το πόσο σημαντικό είναι το ματς. Ο Μουρίνιο έχει την εμπειρία να χειρίζεται τέτοιες καταστάσεις».

Για τη συμμετοχή του Κουρτουά: «Είναι ενθουσιασμένος, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες μας, από το γεγονός ότι θα πάρουν μέρος σε ένα τέτοιο ματς. Δεν ανησυχώ για τις καταστάσεις που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την απόδοση του Κουρτουά».
Για την επιστροφή του Φερνάντο Τόρες στο «Βιθέντε Καλντερόν»: «Ο Φερνάντο αγαπάει την ομάδα και τους οπαδούς της, όμως στο γήπεδο θα είναι αντίπαλο και μετά θα είναι και πάλι όπως πριν. Θα είναι πάντα ένας παίκτης της Ατλέτικο, όπου κι αν βρίσκεται…».

Για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι αύριο και προσπαθώ να σκέφτομαι μόνο πράγματα που σχετίζονται με την Τσέλσι». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: