Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Νέα ήττα για Βιγιαρεάλ!!

Συνέχεια στην κακή πορεία της στον δεύτερο γύρο έδωσε η Βιγιαρεάλ, που έχασε εκτός έδρας από την αδιάφορη Μάλαγα με 2-0 και έμεινε κάτω από την... Ευρωπαϊκή ζώνη.
Ακόμα μία γκέλα πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Βιγιαρεάλ, που γνώρισε την ήττα από την Μάλαγα στο Ροσαλέδα με 2-0 και έμεινε κάτω από την Ευρωπαϊκή ζώνη, δύο βαθμούς πίσω από την Ρεάλ Σοσιεδάδ. Οι παίκτες του Σούστερ, αν και αδιάφοροι βαθμολογικά, ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι.
Μάλιστα, μόλις στο 6ο λεπτό ο Σάντα Κρούζ κατάφερε να βάλει την ομάδα του σε θέση οδηγού, αφού μετά από ωραίο γύρισμα του Σάμουελ, από κοντά κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Ασένχο προσπάθησε να κρατήσει στην... ζωή τα «κίτρινα υποβρίχια», πραγματοποιώντας μερικές εντυπωσιακές επεμβάσεις, όμως νικήθηκε και πάλι στο 56', από τον Νταρντέρ αυτή τη φορά, ο οποίος έγραψε έτσι το τελικό σκορ.
Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο, αφού ο Αμραμπάτ αντίκρισε κόκκινη κάρτα στο 74', κάτι που όμως, δεν ήταν ικανό να αλλάξει κάτι στην αναμέτρηση, με την Βιγιαρεάλ να έχει... παραδώσει τα όπλα!

ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγιέρο, Αντούνες, Φερέιρα, Ανχελέρι, Γκάμες, Καμάτσο, Νταρντέρ, Ντούντα (69' Πορτίγιο), Σάμουελ (81' Ελισέου), Αμραμπάτ, Σάντα Κρους (88' Ρεσκαλντάνι).
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Μάριο, Μουσάτσιο, Πάντιτς, Κόστα, Μπρούνο, Πίνα, Ακίνο, Τριγκέρος (46' Ντος Σάντος), Κάνι (55' Τόρες), Περμπέ (65' Περέιρα).
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: