Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Δωρεάν μαθήματα σε Έλληνες… παράγοντες!!

Μία μέρα μετά τον επεισοδιακό τελικό Κυπέλλου Ολλανδίας και ο Άγιαξ μέσω ανακοίνωσής του παραδίδει δωρεάν μαθήματα συμπεριφοράς προς τους Έλληνες -και όχι μόνο- παράγοντες.

Δωρεάν μαθήματα σε Έλληνες… παράγοντες
Πολύ μακριά από την ελληνική αρρωστημένη κουλτούρα και νοοτροπία βρίσκεται ο Άγιαξ. Ο χαμένος τελικός Κυπέλλου αποτελεί παρελθόν, όμως η διοίκηση του «Αίαντα» δεν στέκεται στο αγωνιστικό μέρος, αλλά στα επεισόδια που σημειώθηκαν από οπαδούς της.

Έτσι, σε μια κίνηση που μάλλον θα αργήσει εκατομμύρια χρόνια να βρει μιμητές στην Ελλάδα (δεν φταίμε εμείς, είναι αργή η εξελικτική διαδικασία), ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ τη συμπεριφορά των ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ!

Ναι, σωστά διαβάζετε! Δεν σας γελούν τα μάτια σας. Η διοίκηση του Άγιαξ δεν μίλησε ούτε για τον «υπέροχο κόσμο», ούτε για «φανταστική ατμόσφαιρα». Ακόμη πιο σημαντικό βέβαια είναι το γεγονός πως καταδίκασε απερίφραστα όσα έκανε μερίδα φίλων της ομάδας χωρίς να μπει σε συγκρίσεις με το παρελθόν, δίχως να υπάρχει κάποιο «αλλά όταν τα έκαναν οι άλλοι»… Τίποτα τέτοιο.

Απλή και καθαρή καταδίκη.

Διαβάστε ένα απόσπασμα και αν θέλετε, προωθήστε το κείμενο στο γραφείο Τύπου της αγαπημένης σας ομάδας που πάντα θα «κράζει» τα έκτροπα άλλων και συνέχεια θα προσπαθεί να εξωραΐσει την εικόνα των δικών της χαϊδεμένων παιδιών.

«Χθες επρόκειτο να είναι φανταστική ημέρα για την ομάδα και τους φίλους μας. Δυστυχώς ένα κομμάτι οπαδών κατέστρεψε τα πάντα. Τέτοιου είδους συμπεριφορές απαξιώνονται από τον οργανισμό του Αγιαξ γιατί για μας το ποδόσφαιρο είναι γιορτή. Ο Άγιαξ αισθάνεται ντροπή γι' αυτούς τους οπαδούς οι οποίοι νομίζουν ότι υποστηρίζουν την ομάδα μας.

Υποβάλλαμε σήμερα την απολογία μας στην ομοσπονδία ενώ επίσης ζητήσαμε και συγγνώμη από τη διοίκηση του Ντε Κάιπ. Συγχαρητήρια και πάλι στην Τσβόλε για τη νίκη της
». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: