Τρίτη 22 Απριλίου 2014

«Ήμασταν με το μαχαίρι στο λαιμό»

Στη θέληση που έδειξαν αυτός και οι συμπαίκτες του για να έρθει η νίκη επί της ΤΣΣΚΑ στάθηκε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης που ελπίζει να υπάρξει και πέμπτο παιχνίδι.

«Ήμασταν με το μαχαίρι στο λαιμό»
Η ανάγκη για νίκη, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι του Final-4, έσπρωξε την ομάδα στο να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ (και να μειώσει σε 1-2) όπως τόνισε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.

Οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

«Ήμασταν με το μαχαίρι στο λαιμό και κάναμε αυτό που έπρεπε. Ήμασταν συγκεντρωμένοι σε θέματα τακτικής και αυτό έκρινε την υπέρ μας νίκη. Στα αποδυτήρια με τους συμπαίκτες μου λέγαμε πως αν είχαμε λιγότερα λάθη στα κρίσιμα σημεία θα μπορούσαμε να νικήσουμε πιο εύκολα. Θα δούμε τι πρέπει να βελτιώσουμε κυρίως στην επίθεση, γιατί στην άμυνα είμαστε πολύ καλοί, και να πάμε στο τέταρτο ματς με την ίδια θέληση. Το περιμένω εξίσου σκληρό και ελπίζουμε το ίδιο να ισχύσει και στο… μεθεπόμενο. Η ΤΣΣΚΑ είναι δυνατή ομάδα, με ψηλά κορμιά, θα προσπαθήσουμε να την παίξουμε στις αδυναμίες της. Χάσαμε το πρώτο παιχνίδι στις λεπτομέρειες, πέσαμε ψυχολογικά, στο δεύτερο ήμασταν κακοί, αλλά αυτό μας πείσμωσε»

Δεν υπάρχουν σχόλια: