Τρίτη 22 Απριλίου 2014

«Ανακαινισμένος» ο Άρης!

Χωρίς δέκα παίκτες, συγκριτικά με την τελευταία συγκέντρωση του Άρη έγινε η πρώτη προπόνηση των «κίτρινων» μετά τις εορτές, ενώ πολλοί παίκτες δεν επιθυμούν να προπονούνται πλέον με την ομάδα.

«Ανακαινισμένος» ο Άρης
Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες του Άρη μετά από άδεια μιας εβδομάδας, λόγω των εορτών.

Όμως, απουσίασαν συνολικά δέκα ποδοσφαιριστές, συγκριτικά με την τελευταία συγκέντρωση της ομάδας.

Πέντε από αυτούς ενσωματώθηκαν στους συλλόγους τους, καθώς ήταν δανεικοί στους «κίτρινους». Πρόκειται συγκεκριμένα για τους Μπακασέτα (Αστέρα Τρίπολης), Μπουγαίδη (Γρανάδα), Βλάχο (Μπριζ), Τάτο (Ολυμπιακό) και Καραγκούνη (Ολυμπιακό).

Επιπλέον, οι Μανιάς, Οικονομόπουλος, Καμινιώτης, Ηρακλής και Τριανταφυλλάκος έχουν πάρει περισσότερες ημέρες άδειας. Όλα αυτά ενώ αρκετοί από τους παίκτες εμφανίζονται αρνητικοί στο ενδεχόμενο να συνεχίσουν να προπονούνται με τον Άρη, λόγω της αβεβαιότητας που επικρατεί στα διοικητικά του συλλόγου, ενώ δεν είναι γνωστό σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται του χρόνου η ομάδα.

Στη σημερινή προπόνηση των «κιτρίνων», πήραν μέρος οι: Διούδης, Γουναρίδης, Γκελής, Αγγελούδης, Αγκάνθο, Βανγκέλι, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Καραγιάννης, Κοντοβάς, Κοτσαρίδης, Λεμονής, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Ρένια, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τσιάρας, Τσουμάνης και Ψυχογιός. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: