Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Στην Ταγκανίκα και στην Ελλάδα!

Τι θα δούμε σήμερα στο μεγάλο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ, Αθλέτικο - Τσέλσυ, και τι βλέπουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα, θα σου εξηγήσει ο Αποδυτηριάκιας στον sportdog. Στο μπουρδέλο πηγαίνεις για μια συγκεκριμένη δουλειά. Τη γνωστή. Όχι για να κάνεις το σταυρό σου και να προσευχηθείς, γι΄αυτή την ανάγκη υπάρχει η εκκλησία. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Μη τα μπερδεύουμε. Οι Έλληνες, δηλαδή, τα έχουν μπερδέψει. Πάνε στο γήπεδο χωρίς να τους ενδιαφέρει να δούνε μπάλλα. Φοβερό, ε;

Τι δουλειά έχεις, κύριε μαλάκα, να πας στο καζίνο αν δεν θες να παίξεις; Θα μας τρελλάνεις. Πάω στο γήπεδο για να τα κάνω μπουρδέλο, για να βρίσω, για να τιμωρήσω τον αντίπαλο. Επίπεδο γλάστρας.

Απόψε γίνεται ημιτελικός τσάμπιονς ληγκ. Δηλαδή; Θα δούμε ποδόσφαιρο από Αθλέτικο και Τσέλσυ. Τίποτα άλλο. Μόνο ποδόσφαιρο. Απαγορεύεται οτιδήποτε άλλο. Πώς να το πω; Δεν είναι αποδεκτό τίποτα άλλο παρά μονάχα μπάλλα. Το καταλαβαίνεις αυτό;

Καμμία ομάδα δεν θα ευλογήσει όργια στο γήπεδο μ' αυτήν ή, την άλλη δικαιολογία. Αυτά όχι στην Ευρώπη. Αυτά στην Ταγκανίκα, στην Ελλάδα.

ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ υποστηρίζει και γιατί, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

Αμέσως μετά το Πάσχα μας περιμένει ποδόσφαιρο υψηλών απαιτήσεων. Δεν κάνω συγκρίσεις, δεν είναι απαραίτητο, απλά σημειώνω ότι όπως το έργο του Πάσχα έχει την τελετουργία του, την πνευματικότητα του, την εσωτερικότητα του, έτσι και το τσάμπιονς ληγκ, μάλιστα στη φάση των ημιτελικών, κουβαλάει την μαγεία του.
Είναι τα βαρειά ονόματα των ομάδων, είναι η κρισιμότητα των συναντήσεων, είναι η βεβαιότητα ότι θα παρακολουθήσεις ποδόσφαιρο αποτελέσματος, επειδή οι αντίπαλοι θα κυνηγήσουν τη νίκη, την πρόκριση.
Ατλέτικο Μαδρίτης-Τσέλσυ απόψε και αύριο Ρεάλ-Μπάγερν. Περιμένω να δω μπάλλα. Και δεν κάνω προβλέψεις. Για ποιο λόγο; Ούτε και μ΄ενδιαφέρει ποια ομάδα θα φθάσει τελικό. Σε παρακαλώ. Μία είναι η προτίμηση. Μία η επιθυμία. Να με ικανοποιήσουν και οι τέσσερις ομάδες. Ναι, είμαι και με τις τέσσερις!

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: