Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Τώρα πάρτε Λάσο και πιάστε τον...!

Εκανε το λάθος ο Πάμπλο Λάσο και έδωσε το φιλί της ζωής στον Ολυμπιακό; Εστειλε τον Σλούκα στις βολές και έβαλε μπροστά τους ερυθρόλευκους; Ε, πρέπει να το πληρώσει.
Γιατί η Ρεάλ έχει παικταράδες, έχει ταλέντο που θα το ζήλευαν όλες οι ομάδες της Ευρώπης, αλλά προπονητή δεν λές ότι έχει. Στις ειδικές καταστάσεις η Ρεάλ ποτέ δεν ήταν καλή, στις ειδικές καταστάσεις το έχασε το ματσάκι.
Αυτό λένε όσοι ξέρουν από μπάσκετ και παρακολουθούν τη Ρεάλ. Αν έχει ένα μειονέκτημα, είναι στις ειδικές καταστάσεις. Σπάνια οι Μαδριλένοι φτάνουν σε αυτό το σημείο, συνήθως καθαρίζουν πιο νωρίς τα ματς.

Ε, τώρα χρειάστηκε να βάλουν και λίγο σκέψη στο παιχνίδι τους, να πάρουν τη βοήθεια από τον πάγκο. Κι εκεί που όλοι περίμεναν ότι ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί ένα σουτ υπό πίεση για να πάρουν το παιχνίδι, ήρθε ο Σλότερ να κάνει φάουλ στον Σλούκα και να τον στείλει στη γραμμή.

Εκεί κρίθηκε το παιχνίδι και πλέον η σειρά είναι διαφορετική. Ο Ολυμπιακός είναι ζωντανός και με λιγότερη πίεση. Τώρα πάρτε Λάσο και... πιάστε τον. Κι αν γίνει το 2-2, ο φίλτατος Πάμπλο θα έχει όλο το άγχος δικό του.

Γιατί ήδη στη Μαδρίτη τον περιμένουν στη γωνία με την επιλογή που έκανε να διαλέξει τον Ολυμπιακό ως αντίπαλο.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: