Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Πάλι στα δικαστήρια!

Με αγωνία περιμένουν στον Άρη τη σημερινή απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει ο Λάμπρος Σκόρδας.

Πάλι στα δικαστήρια
Το δράμα του Άρη δεν έχει τέλος και συνεχίζεται για ακόμη μία μέρα στις δικαστικές αίθουσες, όπου σήμερα εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο Λάμπρος Σκόρδας, κατά της απόφασης του Ειρηνοδικείου που τον καθαίρεσε από τη διοίκηση της ΠΑΕ.

Ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου αρνείται να αποχωρήσει και να ανοίξει τον δρόμο στη διοίκηση Στεφανίδη να δρομολογήσει εκείνη τις εξελίξεις για την επόμενη μέρα της ομάδας.

Σύμφωνα με τη SportDay, η σημερινή απόφαση θεωρείται πάρα πολύ σημαντική έως και κρίσιμη, για δύο λόγους:

Πρώτον, διότι από αυτήν εξαρτάται αν θα ξεκινήσουν άμεσα να τρέχουν οι εξελίξεις ή αν θα παραμείνουν μπλοκαρισμένες και το δεύτερο σενάριο θα συμβεί σε περίπτωση που η απόφαση δικαιώνει τον Λάμπρο Σκόρδα.

Δεύτερον, η σημερινή απόφαση αποτελεί πρόκριμα για την έφεση που κατέθεσε ο Σκόρδας, κατά της πρωτόδικης απόφασης που έλαβε το Ειρηνοδικείο για την καθαίρεσή του από τη διοίκηση, η οποία πρόκειται να εκδικαστεί στις 13 Μαΐου.

Ο Σκόρδα προσπαθεί να κερδίσει χρόνο και να επιστρέψει στη θέση του, χωρίς να έχει φέρει στην επιφάνεια κάποιο πλάνο για την επόμενη μέρα του Άρη.

«Πιστεύω ότι τα ασφαλιστικά μέτρα και η έφεση δεν έχουν πολλές πιθανότητες», είναι η εκτίμηση του (δικηγόρου στο επάγγελμα) Παναγιώτη Στεφανίδη, τηρεί στάση αναμονής, αφού όλη αυτή η δικαστική διαμάχη έχει μπλοκάρει τα πάντα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: